Diskuse:Česká studentská unie

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, významnost článku je možné doložit články ze serverů Česká pozice, idnes.cz, Lidovky.cz, Deník referendum. O České studentské unii také vyšla zpráva v MF DNES ze 17.11. Dále byla ČeSU zmíněna v Krimi zprávách na TV Prima z 16.11. 2013. Časopis Studenta vydal o ČeSU speciál ve svém čísle z května 2013. Z "nemediálních" zdrojů je možné významnost doložit od státem zřízené Studentské komory Rady vysokých škol.

více zdrojů je možné nalézt v referencích na stránce Česká studentská unie

Česká studentská unie sama sebe označuje za, cituji: "...je největší studentskou sítí v České republice. Zastřešuje tisíce studentů a desítky studentských unií a organizací z vysokých škol různých směrů, od ekonomických a technických, po lékařské, právnické, zemědělské a další. Tato studentská síť každoročně pořádá mnoho desítek aktivit s dopadem na stovky tisíc vysokoškoláků. Od provozování studentských médií a pořádání odborných přednášek až po studentské majálesy." Pod výše citovaným popisem ČeSU vystupuje v českém akademickém prostředí. --Noxtromo 28. 12. 2013, 12:23 (UTC)

Zatím to vypadá tak, že většina zdrojů buď pochází od samotné ČeSU nebo jde o vyjádření v rámci sporů mezi různými studentskými organizacemi. Obávám se, že to nestačí k tomu, aby vznikl kvalitní článek. --Jvs 29. 12. 2013, 08:00 (UTC)