Wikipedista:TynaSAPHO/Pískoviště

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Pískoviště POLYSAN

POLYSAN s.r.o.
Základní údaje
SídloNesměřice u Zruče nad Sázavou, Česká republika

POLYSAN s.r.o. je česká společnost vyrábějící sanitární techniku od roku 1996. Společnost sídlí v Nesměřicích u Zruče nad Sázavou (Česká republika) a v současné době 70% své produkce exportuje do většiny evropských zemí. POLYSAN nejenže vyrábí koupací vany (rohové, excentrické, oválné, obdélníkové, volně stojící, nepravidelné), sprchové vaničky, zástěny sprchové i vanové, ale také své vany osazuje hydromasážními a airmasážními systémy. POLYSAN je součástí skupiny UBC s.r.o., pod kterou patří i značky SAPHO, LOREMA, AQUALINE a BRUCKNER.

Historie[editovat | editovat zdroj]

Společnost byla založena v roce 1996, kdy byla vyrobena i první "Polysan" akrylátová vana. Od roku 1997 osazuje POLYSAN své vany hydromasážními a airmasážními systémy. Od 1.5.2004 se POLYSAN stal společností s ručením omezeným. Původně se produkce skládala z pouhých osmi typů van. Postupně se sortiment rozšiřoval o vany a sprchové vaničky nejen z akrylátu, ale i z litého mramoru. V roce 2008 došlo k rozšíření výroby o skleněné sprchové kouty (rámové i bezrámové) a vanové zástěny.

Ocenění[editovat | editovat zdroj]

Hydromasážní vana MARLENE v provedení HYDRO-AIR získala ocenění "PRODUKT ROKU 2019" od vydavatelství časopisu Obklady, dlažby & sanita.

Odkazy[editovat | editovat zdroj]

Reference[editovat | editovat zdroj]

Výpis z obchodního rejstříku POLYSAN s.r.o., C 97290 vedená u Městského soudu v Praze Dostupné online[1]

Externí odkazy[editovat | editovat zdroj]

  1. seo-články
  2. e-články

Kategorie:Firmy v okrese Žďár nad Sázavou Kategorie:Vzniklo 1996