Wikipedista:Martin Kozák/Odchod

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Wikipedii nechci tvořit s nadutými hlupáky.
Proměny Wikipedie na projekt podle jejich představ se účastnit nehodlám.

Uživatel opustil projekt.
User has left the project.


Jak napsali jiní[editovat | editovat zdroj]
  • [1] Důvodů je mnoho. Moudřejší tu pomalu ale jistě ustupují nadutým hlupákům, na které jsem skutečně alergický. Není zde proti nim efektivní ochrana a časem bude projekt vypadat podle nich. Toho se nezúčastním. --egg 19:42, 22. 11. 2007 (UTC)
  • [2] (…) Že má česká Wikipedie příliš málo správců, že jsou tito správci vystavováni neúměrnému tlaku a mnohdy neoprávněné kritice, že se kvůli tomu snižuje jejich ochota zasahovat, že případní užiteční kandidáti jsou z banálních důvodů či osobních antipatií odstavováni, že noví kandidáti se za této situace do kandidatury neženou, že se tu nevyužívá, ba trestuhodně promrhává potenciál ochotných, nadšených a pracovitých, že většina nadstandardních aktivit je tu ubíjena - to vše jsou smutná fakta o současné české Wikipedii. (…)
Danny B. | diskuse | mail | přehled příspěvků | 09:26, 3. 12. 2007 (UTC)


Původní text zdůvodnění odchodu je k dispozici. Podotýkám, že proti oněm hlupákům budu dále vystupovat a editovat budu i pokud mě někdo na něco upozorní. Proto bych nerad slyšel věci typu „on odešel a přesto edituje a dokonce si dovoluje i diskutovat a kritizovat!“. Narozdíl od mnohých nadutých hlupáků odezdikezdizmem do této míry netrpím. To, co nehodlám, je dále tvořit encyklopedii v rámci tohoto projektu.

Ostatně jak píše tamtéž právě Egg: „Neznamená to, že Wikipedii přestávám používat jako zdroj informací. A když si čtu a vidím chybu nebo podezřelé tvrzení, nejspíš to tak nenechám, to už je reflex.“


--Martin Kozák 20:53, 8. 12. 2007 (UTC)