Soubor:Donkey Kong arcade.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Původní soubor(480 × 965 pixelů, velikost souboru: 127 KB, MIME typ: image/jpeg)

Popis

Popis Donkey Kong arcade at the QuakeCon 2005, without the background
Datum
Zdroj base on https://www.flickr.com/photos/zapwizard/34102189/ (ZapWizard, cc-by-sa-2.0) and work of bayo
Autor Joshua Driggs (ZapWizard) (take photo), bayo (remove the background)
Další verze
Toto je upravený obrázek, což znamená, že byl oproti původní verzi digitálně změněn. Úpravy: remove the background. Původní verzi je možné zhlédnout zde: Donkey Kong arcade - zapwizard 34102189.jpg. Úpravy provedl Bayo. Původní verze je k nalezení zde.

Licence

w:cs:Creative Commons
uveďte autora zachovejte licenci
Dílo smíte:
  • šířit – kopírovat, distribuovat a sdělovat veřejnosti
  • upravovat – pozměňovat, doplňovat, využívat celé nebo částečně v jiných dílech
Za těchto podmínek:
  • uveďte autora – Máte povinnost uvést autorství, poskytnout odkaz na licenci a uvést, pokud jste provedli změny. Toho můžete docílit jakýmkoli rozumným způsobem, avšak ne způsobem naznačujícím, že by poskytovatel licence schvaloval nebo podporoval vás nebo vaše užití díla.
  • zachovejte licenci – Pokud tento materiál jakkoliv upravíte, přepracujete nebo použijete ve svém díle, musíte své příspěvky šířit pod stejnou nebo slučitelnou licencí jako originál.
Tento obrázek, který byl původně zveřejněn na Flickru, zkontroloval April 4, 2007 správce nebo kontrolor Andrew Levine a potvrdil, že je na Flickru dostupný pod správnou licencí.
Trademarked Toto dílo obsahuje materiál, který je v jedné či více jurisdikcích předmětem známkoprávní ochrany. Před užitím těchto materiálů se ujistěte, že vámi zamýšlené užití není v rozporu s platnými zákony. Za neporušování cizích práv nesete plnou zodpovědnost vy. Vizte též naše obecné vyloučení odpovědnosti. Použití této ochranné známky nevyjadřuje podporu jejího vlastníka projektu Wikimedia Commons či nadaci Wikimedia Foundation ani naopak.
Toto oznámení nepopisuje autorskoprávní status tohoto souboru. Stále je vyžadován běžný popisek licence. Další informace najdete na Commons:Licencování.
Upozornění: Jeden nebo více prvků tohoto obrázku podléhá ochraně autorským právem
Některé části tohoto souboru nejsou volné či pod svobodnou licencí, ale předpokládá se, že v tomto díle jsou de minimis. Díla odvozená od tohoto souboru, která se více zaměřují na tyto nesvobodné části, se již jako de minimis kvalifikovat nemusí, takže by se mohlo jednat o porušení autorského práva. Důsledkem je, že při oříznutí může být potřeba zhodnotit autorskoprávní status výsledného obrázku.
Uvedeným zdůvodněním bylo: cabinet artwork being copyright by Nintendo.
Související: Commons:Deletion requests/File:Donkey Kong arcade - zapwizard 34102189.jpg.

Popisky

Přidejte jednořádkové vysvětlení, co tento soubor představuje
Arcade machine from the Donkey Kong game.

Položky vyobrazené v tomto souboru

zobrazuje

0.01666666666666666666 sekunda

Historie souboru

Kliknutím na datum a čas se zobrazí tehdejší verze souboru.

Datum a časNáhledRozměryUživatelKomentář
současná10. 1. 2007, 02:24Náhled verze z 10. 1. 2007, 02:24480 × 965 (127 KB)Bayo{{Information |Description=Donkey Kong arcade at the QuakeCon 2005, without the background |Source=base on [http://www.flickr.com/photos/zapwizard/34102189/] (ZapWizard, cc-by-sa-2.0) and work of bayo |Date=January 10, 2007 |Author=[http://www.flickr.com/

Tento soubor používá následující stránka:

Globální využití souboru

Tento soubor využívají následující wiki:

Zobrazit další globální využití tohoto souboru.

Metadata