MediaWiki:Autoblockedtext

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Momentálně nemůžete editovat Wikipedii.

Stále si můžete články číst, pouze je nemůžete zakládat a upravovat.

Uživatel, který používá stejnou internetovou adresu nebo proxy server jako vy, byl zablokován, načež byly preventivně automaticky zablokovány všechny editace z této adresy.

Jako důvod k blokování onoho uživatele uvedl správce s uživatelským jménem $1 následující:

$2

Blokování začalo $8 a mělo by skončit $6.

Co to znamená?

Pokud některý uživatel opakovaně poškozuje Wikipedii, mohou se správci Wikipedie rozhodnout zablokovat jeho uživatelský účet či internetovou adresu, aby nemohl v narušování Wikipedie pokračovat. Může se však stát, že jsou takovým zablokováním postiženi i nevinní uživatelé, kteří jen náhodou s vandalem sdílejí např. poskytovatele internetového připojení.

V tomto případě software automaticky detekoval, že používáte shodnou IP adresu jako některý zablokovaný uživatel. Pokud jste nevinnou obětí, stačí o odblokování požádat některého ze správců.

Jak blokování zrušit?

Pokud se domníváte, že vás blokování postihlo bezdůvodně, požádejte některého správce o odblokování. K tomu budete potřebovat následující informace:

  • IP adresa: $3
  • Blokující správce: $4
  • Identifikační číslo blokování: $5
  • Zdůvodnění bloku: $2

Správce můžete kontaktovat pomocí odkazu Poslat e-mail v nabídce vlevo na jeho uživatelské stránce. (Nezapomeňte však, že k tomu musíte mít v nastavení vyplněn platný e-mail.) Případně můžete o odblokování požádat na IRC kanálu #wikipedia-cs na irc.freenode.net.