Diskuse s wikipedistou:ZNSLOGIN

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Nový Světlov[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za práci na článku Nový Světlov. V souvislosti s Vašimi editacemi bych si přesto dovolil dát Vám několik rad do budoucna:

  • především, formulace „prestižní regionální kulturní a společenské centrum“ v samém úvodu článku není nejvhodnější. Také „krásná hudební a divadelní aréna“ nebo „v areálu zámku rovněž naleznete luxusní hotel“. I když je něco opravdu krásné nebo prestižní, je třeba dbát na encyklopedický styl, v opačném případě by se podobná tvrzení mohli podobat propagaci.
  • opatrně s obrázky. První v pořadí by měl být nejvýmluvnější obrázek, ostatní až pak. Obrázky, které přímo nedoplňují text, není žádoucí používat vůbec (třeba zde moravská vlajka). Počet obrázků by měl být přiměřený délce textu. Pokud máte dojem, že je vhodné použít víc obrázků (a opravdu nechcete vybrat pouze ty nejvhodnější), je možné vytvořit galerii. Obrázky jsou pak přístupné a nenarušují zbytečně tok textu. No a určitě nelze použít obrázek, ve kterém je obsažené logo firmy, která zámek rekonstruovala :). Více informací můžete najít například zde.
  • pro odřádkování textu není potřebné (dokonce to není žádoucí) používat HTML tag <br/>, stačí jednoduše vytvořit v textu prázdný řádek (2x Enter). Wikisoftware pak automaticky vytvoří nový odstavec.

Doufám, že se Vám pak bude editovat ještě lépe. Všechno dobré přeje --Mario7 (diskuse) 7. 7. 2013, 21:21 (UTC)