Diskuse s wikipedistou:Xjand17

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Zdravím, díky za článek i za obrázek Zamosti2006.jpg. Máte-li tak dobrý přístup k držiteli práv na plakáty, mohl byste se pokusit plakát pod některou ze svobodnějších licencí, aby mohl být článek legalně doplněn obrázkem i na jiných serverech, které přebírají údaje z wikipedie (například encyklopedie Seznamu). Podrobnosti i stručný popis takových licencí najdete na stránce Wikipedie:Souhlas s použitím díla na Wikipedii. Děkuji a přeji hezký den. --che 22:19, 4. 12. 2006 (UTC)

Plakáty festivalu[editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujících souborech:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --Tlusťa 09:01, 5. 12. 2006 (UTC)

Dodatek: pokud máte jen souhlas k nahrání na Wikipedii, stačí do popisu obrázků doplnit šablonu {{Permission}}. Jinak u i těchto plakátů platí má prosba výše. --che 11:41, 5. 12. 2006 (UTC)
Možná jsem to trochu zamotal. U souboru je třeba mít jak šablonu licence, tak i popis kde se vzal. Upravil jsem tedy popisy plakátů tak aby obsahovaly jak šablonu s označením podmínek, tak i Váš původní text který vysvětluje že to povolení nespadlo z nebe. --che 13:32, 5. 12. 2006 (UTC)
Tak to jsem špatně pochopil, ale je to logické :o) . Díky za Vaše úpravy a za Váš čas! ___ Dan 17:08, 5. 12. 2006