Diskuse s wikipedistou:Wqcr

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku CB, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Japo ¿ 14:14, 16. 11. 2006 (UTC)

Anténa Duhovka[editovat zdroj]

Váš článek Anténa Duhovka jsem smazal, protože návody na výrobu nepatří do Wikipedie. Text byl navíc okopírován z http://www.lasol.webzdarma.cz/antenaduhovka.htm. Přečtěte si, co Wikipedie není, Wikipedie:Ověření a Wikipedie:Vzhled a styl. --Japo ¿ 16:53, 16. 11. 2006 (UTC)

Vítejte[editovat zdroj]

Doufám, že jsem vás neodradil do dalších editací. --Japo ¿ 16:53, 16. 11. 2006 (UTC)

Pokud budete v budoucnosti vkládat cizí (ovšem se souhlasem autora) nebo své vlastní texty, jež se nacházejí i na jiných webech, napište do diskuse, předejdete tak označení textu za porušení práv. Dále nezapomínejte podepisovat své diskusní příspěvky (nikoliv články), jak to udělat, máte napsáno výše v tabulce s uvítáním.
Jsem rád, že jsem vás neodradil od editování :-). --Japo ¿ 12:12, 18. 11. 2006 (UTC)