Diskuse s wikipedistou:TSchenke

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vestax CZ[editovat zdroj]

Dobrý den, nemůžeme bohužel přijmout články doslova okopírované z webových stránek, pokud nejste jejich autorem. Děkuji za pochopení, --Vojtech.dostal 10. 2. 2012, 12:32 (UTC)


Dobrý den, na info-cs@wikimedia.org jsem zaslal prohlášení, že jsem autorem článku z webových stránek, jejichž jsem též autorem a ze kterých je předmětný text použit. --TSchenke 10. 2. 2012, 12:49 (UTC)

Snažil jsem se vylepšit neutralitu článku, na další úpravy již nemám dostatečné znalosti v oblasti působnosti firmy. Nicméně několik připomínek:

  • Je potřeba doložit tvrzení označené "[zdroj?]" (a možná některá další)
  • Hodilo by se porovnání s hlavní konkurencí Technics
  • "Vestax se těší velké oblibě mezi diskžokeji (například Mix Master Mike, DJ Qbert, Tigerstyle, D-Styles, Carl Cox, Mijk Van Dijk, Kevin Saunderson, Jeff Mills, DJ Unkut a další)." Vybral bych jen 3-4 nejdůležitější umělce, ostatní smazat.
  • Nelíbí se mi seznam recenzí (patrně uveden kvůli doložení významnosti). Nešlo by je nějak zapracovat do textu a odkazy uvést jako reference?

--Jiří Janoušek   20. 2. 2012, 23:53 (UTC)

K vylepšení článku:

  • trvzení označené "[zdroj?]" doložíme
  • porovnání s konkurencí - tohle do encyklopedie patří ?
  • "Vestax se těší velké oblibě mezi diskžokeji ( = všichni umělci zde uvedení jsou klíčoví pro encyklopedický význam, tato připomínka výplývá z neznalosti oboru)
  • seznam referencí zapracujeme do textu a uvedeme coby reference

--TSchenke 21. 2. 2012, 11:54 (UTC)

Ve svých dnešních úpravách jsem mimo jiné pokrátil ten seznam DJů. Pokud řeknete například, opravdu nečekám, že vyjmenujete 9 jmen; nechal jsem tam jen čtyři. Pokud to ovšem je tak, že jen těchto 9 důležitých (?) DJů si oblíbilo produkty Vestax, je to třeba říci úplně jinak. --22. 2. 2012, 10:11 (UTC), Utar

Dobrý den! Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí editace stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení. --23. 2. 2012, 14:28 (UTC), Utar

Zajistim.--TSchenke 23. 2. 2012, 17:41 (UTC)


Článek byl upraven a zdroje byly doplněny. Můžete odebrat NPOV šablonu --TSchenke 28. 2. 2012, 14:08 (UTC)