Diskuse s wikipedistou:TINKO

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Děkuji Vám za první informace v článku Mankovice (nádraží). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold 28. 9. 2011, 16:55 (UTC)

Šablona:Trať 170[editovat zdroj]

Dobrý den. Nechci Vás nikterak odrazovat, ale šablonu jakou je {{Trať 170}} nemá prozatím smysl tvořit, jelikož neodkazuje na existující nádraží, zastávku a neplní tak svoji úlohu. Kdokoli a kdykoli ji může smazat. Je to zbytečná práce. --Daniel Holý CZ (diskuse) 19. 10. 2012, 07:30 (UTC)

Dobrý den, díky za články. Můžu se zeptat, pro ale do článků přidáváte  ?--Marquas (diskuse) 24. 10. 2012, 13:20 (UTC)

Kolego, když píšte o železniční stanici, zastávce využíjte následující šáblonu dle dokumentace Šablona:Infobox Železniční stanice. Jednak Vám to usnadní práci, ale také kolegům Wikipedistům, neboť nebudou muset zbytečně doplňovat části infoboxu, které vynecháváte. Do prázdných kolonek (pokud jsou povinné) je mnohem lepší ulělat pomlčku, onu informaci poté někdo spíše doplní. --Daniel Holý CZ (diskuse) 25. 10. 2012, 12:28 (UTC)

Česká Třebová (nádraží)[editovat zdroj]

Dobrý den. Koukám, že i nadále pracujete na článcích o železničních stanicíh, ostatně je to potřeba. V mnoho článcích, které založíte se objevují různé šablony, což myslím si je zbytečné. Zkuste se jedné stanici věnovat déle, třebas i měsíc. Článek Česká Třebová (nádraží) může být opravdu lepší. Třebas nevíte odkud máte čerpat informace a tak Vám dám jeden zdroj, kde se o této stanici píše velice podrobně, včetně historie. Prosím Vás, né aby jste to opsal, či okopíroval, to by totiž bylo porušení autorských práv, musíte to přepracovat a formulovat tak, aby to vypadalo úplně jinak. Tedy zde naleznete inspiraci - Česká Třebová na ŽelPage. --Daniel Holý CZ (diskuse) 30. 11. 2012, 10:05 (UTC)