Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Splasher

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, aniž by se úprava uložila. Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, vyplňte do pole shrnutí editace stručný popis provedených změn a změny uložte.

Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou pustit do dalších úprav, oprav a doplnění článku. Každá uložená změna se zapisuje do historie článku a do seznamu posledních změn na Wikipedii. Při častém ukládání se tyto zbytečně přeplňují a znepřehledňují. Hrozí také riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Děkuji za pochopení.

--Bodlina 12:34, 24. 4. 2006 (UTC)

Třebíč[editovat zdroj]

Dobý den/ Ahoj nebojte se upravovat články o třebíči, znáte li něco víc tak se do toho pusťte :)--frettie.net 14:38, 25. 4. 2006 (UTC) Tak jde o to, že jhá se teď chystám (teď=po maturite) na zidovsky mesto, potom na nejaky clanky o skolach a o ctvrtich ve meste. ale napada li te jeste neco (treba ty vesnice okolo dodelat ... tak proc ne ... par jsem jich uz udelal ale j jich deeesne mco :)--frettie.net 21:06, 25. 4. 2006 (UTC) Budes li chtit s wiki poradit nebo cokoliv probrat o trebici, ozvi se na icq 94713999. :))--frettie.net 18:04, 26. 4. 2006 (UTC) Jo prosim tykejte tykej mi .. jsme myslim oba studenti :)

Řazení v kategorii[editovat zdroj]

Prosím, neodstraňujte řazení v kategoriích, jako jste udělal v tomto případě. Díky. --Adam Hauner 09:24, 27. 4. 2006 (UTC)

Odpověď na otázku položenou na mé diskusní stránce: Pokud u článku uvedete jen pouhou kategorii, bude se v ní článek řadit automaticky podle svého názvu, tj. článek Kristián Schröder by byl v dané kategorii uveden pod písmenkem K. Uvedete-li za znakem | nějaký řetězec (např. takto: [[Kategorie:Úmrtí 1702|Schröder, Kristián]]), bude se článek v dané kategorii řadit právě podle uvedeného řetezce. V našem případě se pan Schröder objeví správně pod písmenkem S. S pozdravem --Adam Hauner 15:39, 27. 4. 2006 (UTC)