Diskuse s wikipedistou:Siemens-PLM

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Totéž se týká i článku NX--Horst 6. 8. 2008, 14:30 (UTC)

Dobrý den, zrušil jsem Vaši editaci, kterou jste do článku znovu vložil spousty prázdných řádků. Neodpovídá to zvyklostem formátování článků ve Wikipedii a ani nejsou (pro mne) viditelné důvody pro takové mezery. Pokud je budete chtít z nějakého důvodu opět vrátit, uveďte prosím ve shrnutí důvod.

Také by bylo vhodné tvrzení uvedená ve článku podložit netriviálními zdroji, které nejsou závislé na výrobci či prodejcích produktu. Vložím do článku patřičnou šablonu, aby se na to nezapomnělo. S přáním hezkého dne --Adam Hauner 18. 8. 2008, 15:59 (UTC)

Ano, prosil bych o vrácení editace. Když v článku není odřádkování, text je nepřehledný a nadpisy s textem splývají v jedno. Na jiné zdroje odkázat nemohu, leda jen na http://en.wikipedia.org/wiki/NX_(software).
Ještě bych Vás chtěl poprosit, kolegyně z marketingového oddělení Vám posílala e-mail, kde uvolnila obsah webu siemens-plm.cz pro použití na wiki. Konkrétně se to týkalo:

http://cs.wikipedia.org/wiki/Velocity_Series
http://cs.wikipedia.org/wiki/Solid_Edge - v přípravě
http://cs.wikipedia.org/wiki/Femap - v přípravě
http://cs.wikipedia.org/wiki/Teamcenter - v přípravě
http://cs.wikipedia.org/wiki/Tecnomatix - v přípravě


Mohl byste prosím uvolnit článek Velocity_Series? Předem děkuji
Siemens-PLM 19. 8. 2008, 06:41 (UTC)

Solid Edge[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Solid Edge. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Jvs 13. 9. 2012, 11:17 (UTC)