Diskuse s wikipedistou:Pmp

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Cikan je normalni ceske slovo.

Jeho pouzivanim se ani ja , ani nikdo jiny nedopousti sireni rasove nenavisti. Doporucuji prostudovat zneni zakona. Proto jsem byl opet, bezduvodne zablokovan , tentokrat na tyden. A na dalsi mesic.. :)

tka opet prez mesice bloku mojim fanouskem, protoze nezdilim jeho nazory :)


Pmp

TAK PANACKOVE, TAKHLE "JA" VYTVARIM SPATNOU ATMOSFERU >>>

Nikdo tě nenutí sem přispívat. Pokud se ti nelíbí zdejší správa projektu, běž oblažovat třeba lidi na nějaké anglojazyčné diskuse. Kdyby ses choval normálně (rozumně), tak by si tě nikdo nevšímal, ale jelikož se a) nudíš b) máš nějaké potlačované touhy, tak tu otravuješ. A mimochodem, tvoje gramatika je strašná, vrať se na základku.
Lžeš, podvádíš, vandalizuješ, otravuješ a vytváříš nepřátelskou atmosféru – a neříkej mi, že něco z toho není pravda, protože bys to tím leda potvrdil. :) Petr K. 17:08, 17. 5. 2007 (UTC)

<<<<< Dej si pauzu, dej si kitkat.



mazu zde pravidelne. nemam zde rad hlouposti. vse je mozno k nahlednuti v historrii. jinou formu archivace neznam,neumim.



Dal jsem Ti ban na tyden za sireni rasove i jine nenavisti zde. Doufam, ze podobneho jednani zanechas. Diky --Vrba 20:16, 16. 3. 2007 (UTC)

Hele Vrbo, kde tam je ta "rasová nenávist"? Možná jsem se jen přehlédl, ale nic takového tam nevidím. --Dezidor 20:47, 16. 3. 2007 (UTC)
Cikánská národnost je rasistické označení. A navíc ten příspěvek byl celý plný nenávisti, jak vůči nám, tak i například vůči římskokatolické církvi. Není přípustné, aby editoři se takto vyjadřovali. --Aktron (d|p) 20:49, 16. 3. 2007 (UTC)

Vandalismus v článku USA[editovat zdroj]

Uvědom si prosím, že 10 % obyvatel USA mluví španělsky, francouzština je druhým oficiálním jazykem státu Louisiana tuším a čínština je třetí nejrozšířenější v zemi po angličtině a španělštině. Viz en.wiki. --Aktron (d|p) 22:12, 23. 3. 2007 (UTC)

USA NEMA oficialni jazyk! co ty tusis nikoho nezajima. u jazyku te ktere zeme se pise pouze o oficialnim jazyku a ne ktere jazyky jsou pouzivany v te ktere zeme. ZMENU JSEM PROVEDL V OFICIALNIM jazyku usa ne Lousiana. jsi opet mimo. jdi se projit

Pmp

KDe konkretne jsem se dopustil vandalismu? zadam komunitu aby se ktomu vyjadrila!

Pmp

Snaz se prosim diskutovat slusne a neosobne, lide mohou mit jine nazory nez Ty. Velmi dobre by bylo kdyby se to obeslo bez dalsich urazek ci naznaku utoku. Velmi nerad bych Te blokobal. Diky --Vrba 16:24, 24. 4. 2007 (UTC)

Zdravím, rád bych podotknul, že přiznání odpovědnosti (obzvláště u teroristických skupin, kde se o odpovědnost skoro perou) není žádným důkazem o skutečném vykonání činu. Proto je lepší původní formulace. Adam Zivner 17:02, 17. 5. 2007 (UTC

proc mlzis? natocene video z planovani utoku,vcetne nekolika akteru bylo zverejneno na spoustu TV. souvislost, je pouze nahodna co?

Pmp

Jednou píšeš tam, podruhé tam. Natočím si video s pobíhajícími ozbrojenci a pošlu to do CNN, že to Já jsem zničil dvojčata. Video prostě není důkaz, kromě toho, WP důkazy neposuzuje, pouze cituje zdroje. A samotné USA jej mají za podezřelého, ne vinného. Přečti si ty odkazy, tvou verzi nepodporují. Adam Zivner 17:23, 17. 5. 2007 (UTC)

Jen bych tě chtěl upozornit, že ses dostal na hranici tří revertů. Po dalším hrozí zablokování. Jinak bych prosil o odpověď na mé diskuzní stránce. --Adam Zivner 17:47, 17. 5. 2007 (UTC)


Inkvizice[editovat zdroj]

Zdar, k cemu je v clanku Inkvizice tahle veta(vety):Zodpovědná za mučení a upalování lidí. Především ve středověku...stoji tam sama a nedava smysl...--StaraBlazkova 10:46, 22. 5. 2007 (UTC)" to je uvod. trochu jsem to zmenil.Pmp

jojo, ale myslis tim cirkev? To by tam chtelo dopsat --StaraBlazkova 10:53, 22. 5. 2007 (UTC)
ano, uplne jsem zapomel na paleni knih a cenzuru.

Pmp

"Samotné vysetrování probíhalo formou mučení a rozsudkem byly tresty smrti upálením na hranici." Opravdu považuješ tuto větu za objektivně pravdivou? Žádné vyšetřování neprobíhalo formou mučení. Někdy (nebylo to pravidlem) se mučení užívalo k doznání. Často probíhalo až po předání odsouzeného "světské" moci (v podstatě až po inkvizičním procesu). (viz Grzegorz Ryś: Inkvizice). Považuji tvůj dovětek za nepatřičný. Nerad jen tak mažu práci druhých, rád bych od tebe znal vysvětlení. --wrata 18:38, 22. 5. 2007 (UTC)

Ten, ktereho jmeno zde nechci[editovat zdroj]

Víte, že vás slavný floridský krajan ten, ktereho tu nechci nazval "patnáctiletým komunistickým troubou". Viz zde www.dvoranaslavy.blogspot.com/ . To by mě zajímalo, co tomu říkate. Don Pedro 15:46, 22. 5. 2007 (UTC)

nerikam tomu nic:), beru internet jako formu zabavy a odreagovani.

S hedvickem, nemam nic spolecneho. I kdyz se jisty borec z Ceskych Budejic domniva jinak. Komouse nemam rad. Ale, nebudeme zde upravovat dejiny, tak jako to delali oni. No jo no, dovolil jsem si sahnout na jeho "posvatne" zaznamy. Dodej odkaz machyrku a problem je pryc. Nemusis se o tom rozepisovat na blogu.

Ze zije nekdo na Floride, neznamena ze je napajen CEntralnim mozkem! Ci ze je pouzivan Norinbersky trychtyr.

Tento clovek, patrne utrpel v mladi nejaky sok. Zneuzivani v rodine? A ted si to kompenzuje, dovoluji si rict, brutalnim kritizovanim Cechu.

Mimochodem, pokud vim Masinove se do CR jeste nevratily a asi nikdy nevrati :) tak moc maji svoji vlast radi,ze doziji, zemrou a budou pochovani na uzemi jineho statu.

Mimochodem jejich tata byl borec, tomu vsechna cest.

Ono se totiz dalo, da a vzdycky pujde utec, projit hranice, aniz by se strileli lidi, at uz ozbrojeny nebo ne. Znam spoustu lidi co tak udelali.

Pokud vim alespon dva z tech obeti uteku, nebyli ozbrojeni. A tam je ten jejich kamen urazu, to spatenkove. 1. policista , ktery byl omamen 2. taxikar, ktery se dostal z kozle, zapletene nohy do stromu a ano vim, znam tyto praktiky. naucili se to ve skautu. A ne, toto necerpam z majora zemana.

bratri masinove rozhodne nejsou hrdinove pro Cr. Mozna pro Usa , pro ktere valcili v Korei jako marinaci.

Presvedcte mne nekdo jinak. Jsem otevreny rozhovoru. Muzeme to a jine veci probirat v klidu, bez urazek a napadani. Pmp

No nic, Deda střelil vedle, alespoň se podle mě jasně prokázalo, že Ten ktereho jmeno, nevyslovujeme a Ty nemají nic společného, snad jen zemi, ze které editují. Don Pedro 22:08, 22. 5. 2007 (UTC): nechci ho tady mit, nebudu mu delat reklamu, propagandu, zadarmo. Vis prd o tom kdo od kad edituje. Muzes se jenom domnivat. Mozna, je par veci se kteryma s nim souhlasim,ale jiste to nebude nic podstatneho, protoze me nic momentalne nenapada. Pravdepodobne to bylo nejake hodnoceni nejakeho oskliveho wikipedisty Pmp

Jasně, rozumím. Don Pedro 06:22, 23. 5. 2007 (UTC)

Lamaci stul[editovat zdroj]

Nejakej manik z Kanady:"a se treba o tom lamacim stole dozvedel v roce 1982 jako student na VAAZ Brno." No jiste, je to mozne. Ale jedna baba povidala, nestaci. Ano mel jsem komunisticke ucitele, ale mam svuj rozum a historii jsem se diky jim musel ucit znova. Pmp


Paka jedna, mazat diskusni prispevky, protoze nemate na to vyvratit argumenty v nich , to vam jde. Ale skuste se zamyslet nad tim, ze mate vyvoj a situaci v CR na zodpovednost : kam to chcete pri dnesni mezinarodni situaci dovest ? Vzdyt s vami a s vasimi nazory to speje do strasneho pruseru . Neutesujte se lhanim v mediich o situaci a kouknete se na to, kam to cesky narod dotahl. Vzdyt to je strasna ostuda. Jedna baba povidala - proc si neobejdes par pametniku ? Vzdyt se o tom mezi lidmi normalne vi ! A neni ta "jedna baba povidala" na tvoji strane ? Smetes to ze stolu s tim, ze to nemuze byt pravda... Ale ona to pravda je a neznicis ji tim, ze proti ni budes vysilovat. Bez se bodnout pokrytce. Luis

Tak nevim, mam Te rovnou poslat do prdele, jako Ty mne?

Netahej me do toho, ja jsem nic nesmazal. Nikoho nebudu obchazet. Alespon zakladni pravidla by mel dodrzovat kazdy. Nikam nic nevedu, ziju jinde. Nezajima me co rikaji ozralci v hospode, to je problem ceskeho naroda, veri kazde kravine. Klidne to muze byt pravda. Nepopiram, ovsem dokud to nemuzes dolozit, nemuzu slouzit. JA narozdil od stada, se snazim byt nestranny. Pmp

Žádám všechny wikipedisty aby mi sem dali jakékoliv dostupné, věrohodné zdroje, informace o tzv. lámacích lavicích na území Čr. Děkuju pěkně.[editovat zdroj]

Sám takové vědomosti, znalosti nemám. Proto žádám komunitu v rámci nestrannosti. dík. Pmp

Já buhužel žádné zdroje nemám, nevím, jak to těmi popravami bylo a jelikož nemám ambice o podobných věcech do wikipedie přispívat, tak mě to je celkem jedno. S tím Luisem nemám nic společného. Don Pedro 06:29, 23. 5. 2007 (UTC)

Ten kterého jméno se nevyslovuje udává na svém blogu tento zdroj, http://www.johnscanlon.com/temp/polygon5.htm. Jak jse tento zdroj nestranný a pravdivý, tu už si rozhodni sám. Don Pedro 06:37, 23. 5. 2007 (UTC)

to je jeho vlastni vydani? necham na ostatnich posuzovani.

Pmp

Jo, myslím že to je jeho vlasní vydání, to je ten jeho humintel, nebo jak se to jmenuje. Don Pedro 07:06, 23. 5. 2007 (UTC)

Inkvizice[editovat zdroj]

Obecně bylo myšleno jako že obecně řečeno, mučení nebylo běžné - podrobeno mu bylo tak 10 % vyšetřovaných. Popravených bylo v rámci jednotek procent - celý Váš výrok byl tedy nepravdivý. Proto byl smazán. --Cinik 07:00, 24. 5. 2007 (UTC)

Dotaz na hrad Drštka[editovat zdroj]

muze mi nekdo prosim dat zdroj historie panstva na tomto hrade, pripadne erbovni stit? dekujuuu Pmp

upozorneni[editovat zdroj]

Pokud nezanechate provokaci vuci Cinikovi, budu Vas nucen zablokovat. Verim, ze varovani staci a ze od dalsich provokaci upustite. Dekuji --Vrba 08:17, 26. 5. 2007 (UTC) Coze? Muzes se vyjadrit konkretneji? Pmp

Dle rozhodnutí jsme pro tvojí recidivitu změnil délku bloku na 2 měsíce. Varuji, že při každém osobním útoku na jiné mutaci wiki budu tento blok restartovat. Užívej si léta --Chmee2 15:07, 26. 5. 2007 (UTC)

Tvůj blok byl dnes znovu restartován pro tvé útoky na uživatelské stránky na jiných projektech. V restartování tvého bloku budu pokračovat tak dlouho, dokud s těmito útoky nepřestaneš či dokud nedostaneš na všech wiki indef blok. --Chmee2 16:34, 31. 5. 2007 (UTC)

Opětovné restartování bloku za toto. --Chmee2 11:46, 3. 6. 2007 (UTC)

Opětovné restartování bloku za toto --Chmee2 09:08, 10. 6. 2007 (UTC)

Opětovné restartování bloku za stalking a revertování cizí užitečené práce na en wiki --Chmee2 12:27, 17. 6. 2007 (UTC) a dukazy mas jake, inteligente? ze zdilim 2 byte adressy s temi jeho kamosema? asi ti jebe ne? 71.99.88.138

Opětovné restartování bloku za jeho obcházení. --Tlusťa 08:04, 19. 6. 2007 (UTC)

Restartování ročního bloku za jeho obcházení z adresy 71.99.87.14 dle rozhodnutí arbitrážního výboru Wikipedie:Žádost o arbitráž/Cinik versus pmp#Zákaz přispívat Pmp. --Luděk 04:23, 30. 7. 2007 (UTC)