Diskuse s wikipedistou:Pja2~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Nepřidávejte laskavě do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy, které mají přilákat návštěvníky na vaše soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení.--Supervht 16:55, 3. 4. 2008 (UTC)

Děkuji za upozornění. Na svou omluvu mohu jen říct, že jsem odkazy přidal pouze do pohoří, ve kterých jsem přidával do wikipedie popis některého z vrcholů. Na svých stránkách mám rozsáhlé fotogalerie a popisy výstupů, které mohou říct o daném pohoří víc. Pja2

Nic se neděje. Obecně se zde externí odkazy tolerují pouze je-li to spojeno se zdrojem informací, kterými přímo rozšíříte článek. Pak se to udává jak zdroj. Jinak prosím používejte v diskuzích vždy za příspěvkem podpis viz níže. Děkuji--Supervht 21:01, 2. 5. 2008 (UTC)

Vkládání podpisu
Vkládání podpisu

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Je zvyklostí, že své příspěvky v encyklopedických článcích zásadně nepodepisujeme. Příspěvky na diskusních stránkách ale vždy zakončujeme svým podpisem. Jak na to? Podepíšete se tak, že na konec svého diskusního příspěvku napíšete čtyři vlnovky ~~~~. Ty můžete vložit i kliknutím na ikonku Podpis a datum v panelu nástrojů nad editačním oknem. Při uložení změn se pak vlnovky automaticky nahradí Vaším uživatelským jménem (nebo u neregistrovaných přispěvatelů IP adresou) a aktuálním datem. Podpis v diskusi je užitečný, aby bylo všem jasné, kdo co napsal a kdy. Děkuji za pochopení.--Supervht 21:01, 2. 5. 2008 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:43 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 05:13 (CEST)