Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Parchant Péťa

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítejte[editovat zdroj]

--Honza365 10:30, 3. 3. 2007 (UTC)

Podis na konci článků[editovat zdroj]

Přeji hezký den. Za nový článek se nevkládá podpis autora článku. podpis prosím přidávejte jen za diskuse. Děkuji za pochopení. --Honza365 20:50, 2. 3. 2007 (UTC)

Jo díky za připomínku. To jsem nevěděl. Dík --Parchant Péťa 21:04, 2. 3. 2007 (UTC)

Subpahýl[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Black Sabbath, Vol. 4. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení.--Honza365 21:19, 2. 3. 2007 (UTC)

Přeji hezký den. Podíval jsem se na článek Black Sabbath, Vol. 4 a už to není článek na subpahýl, ani na pahýl. Informací už je tam opravdu dostatečně. Tento článek jsem ještě upravil, aby vypadal jsko ostatní články o albech. --Honza365 09:53, 3. 3. 2007 (UTC)

Nadpis stejný jako název článku[editovat zdroj]

Přeji hezký den. U nového článku, který jste napsal Vy a nikdo ho po Vás neupravil, jsem už několikrát viděl nadpis se stejným textem jako název článku. Toto se ve Wikipedii nepoužívá. Pravidlem je, že článek začíná tučným textem stejným jako je název článku, takže např. Industrial metal je hudební styl... Děkuji za pochopení. --Honza365 13:13, 3. 3. 2007 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Children of Bodom. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Vrba 19:58, 7. 3. 2007 (UTC)