Diskuse s wikipedistou:MONUDET/Pískoviště

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele MONUDET v tématu „Dějiny institucí památkové péče

Dějiny institucí památkové péče[editovat zdroj]

Pokouším se na pískovišti začít s vytvářením stránky o dějinách institucí (organizací, sdružení) působících v oblasti památkové péče. Nevím, je-li to úplně vhodné pro Wikipedii. Spíše si myslím, že by to mohlo být rozvinuto jinde, kam by se z hesel jednotlivých institucí odkazovalo, ale dovedu si to představit i zde. Proto tento pokus.

V prvním kroku se pokusím shromáždit, co již existuje k tomuto tématu jinde. Pak bych to asi předložil k diskusi, do které by se mohli jinou cestou zahrnout i zkušenější odborníci v NPÚ.

Vycházím přitom z toho, že dosavadní kapitola o sporech o koncepci NPÚ v letech 2006-2013 podle mého názoru vybočuje značně z obvyklé informace o fungování a stavu popisované instituce. Přitom věřím, že je to pro vědomost o aktuálním stadiu významné a nemíním podporovat eliminaci takové stati. Věřím, že přehlednosti by toto oddělení vlastně prospívalo.

Předem díky za protinázory, pokud možno s nějakým vysvětlením, anebo za spolupráci. --MONUDET (diskuse) 4. 5. 2016, 13:57 (CEST)Odpovědět