Diskuse s wikipedistou:MBusiness

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Ano šéfe[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Ano šéfe. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.

Zcela chybí standardní hlavička článku a úvod. --Serval 18. 11. 2009, 21:28 (UTC)

Září 2013[editovat zdroj]

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na své soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. --Jklamo (diskuse) 23. 9. 2013, 22:31 (UTC)

Žádný spam nebyl přidán, Jklamo by se měl naučit pravidla wiki!
Přečtěte si prosím Wikipedie:Externí odkazy, zvláště pak body 1 pod nadpisy Odkazy sloužící komerčním účelům a Stránky s dalším nevyhovující obsahem. --Jklamo (diskuse) 24. 9. 2013, 08:41 (UTC)
Já je moc dobře znám - ukažte mi tedy prosím kde konkrétně v odkazech, které jste smazal vidíte problém, nebo komerční účel a dále mi pak ukažte nevyhovující obsah - četl jsem vůbec odkazy, které jste odstranil? Pochybuji, protože pokud by jste to udělal, tak by jste odkazy nemazal - jedná se o nekomerční web s relevantním obsahem a co více, obsah na Wiki byl čerpán právě z tohoto webu. Žádám Vás tedy o znovuposouzení Vaší editace.
Vkládání podpisu
Vkládání podpisu

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Je zvyklostí, že své příspěvky v encyklopedických článcích zásadně nepodepisujeme. Příspěvky na diskusních stránkách ale vždy zakončujeme svým podpisem. Jak na to? Podepíšete se tak, že na konec svého diskusního příspěvku napíšete čtyři vlnovky ~~~~. Ty můžete vložit i kliknutím na ikonku Podpis a datum v panelu nástrojů nad editačním oknem. Při uložení změn se pak vlnovky automaticky nahradí Vaším uživatelským jménem (nebo u neregistrovaných přispěvatelů IP adresou) a aktuálním datem. Podpis v diskusi je užitečný, aby bylo všem jasné, kdo co napsal a kdy. Děkuji za pochopení. --Jan Polák (diskuse) 24. 9. 2013, 15:36 (UTC)

Dobrý den, nevkládejte prosím do článků externí odkazy na stránky, které jsou propagační, irelevantní, nebo jejichž autorství je pochybné provenience. Děkuji, Littledogboy (diskuze) 24. 9. 2013, 18:28 (UTC)

Dobrý den, uveďte prosím o který odkaz se jedná, děkuji. --mBusiness (diskuse) 24. 9. 2013, 18:29 (UTC)
Do stránky Google (vyhledávač) odkaz http://www.ivyhledavace.cz/google-cz/ na zcela pochybném serveru, není uveden autor ani vydavatel, a text s8m je dosti chabý. Littledogboy (diskuze) 24. 9. 2013, 18:53 (UTC)
Nerozumím v čem je server pochybný, vždyť se jedná o normální web bez reklam, který obsahuje popis téměř všech ostatních služeb Google vyhledávače (v levém menu v sekci Google.cz), nemluvě o tom, že z něj několik autorů čerpalo samotný obsah pro krátké popisky google služeb. Autor stránky je uveden v head webu a to, ani to, že jste shledal text chabý není důvod pro označení za spam, pokud by jste měl tuto logiku aplikovat na celou wikipedii, tak tady minimálně 40% obsahu lehne. Musím trvat na tom, že Vaše editace je chybná. Jako další argument - tento odkaz byl diskutován se správci Pod Lípou, na který jsem uvedl v editaci odkaz. Zamyslete se nad tím a napravte svůj omyl. --mBusiness (diskuse) 24. 9. 2013, 19:01 (UTC)

Pokud chcete pouze propagovat vaše www stránky, nejste zde vítán. Pokud s námi chcete budovat encyklopedii, přeji vám ať se vám daří při vylepšování článků. Littledogboy (diskuze) 24. 9. 2013, 19:41 (UTC)

Neodpověděl jste na otázku, to mluví za vše. --mBusiness (diskuse) 24. 9. 2013, 19:54 (UTC)