Diskuse s wikipedistou:Llewelyn

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Postrach 13:13, 5. 2. 2008 (UTC)


Neodstraňujte prosím šablonu z článku, dokud se neprověří autorská práva k textu. --Postrach 13:21, 5. 2. 2008 (UTC)


Syndrom Snopp[editovat zdroj]

Ahoj Postrachu,z nejakeho me neznameho duvodu mi neustale mazes muj clanek o skupine Syndrom Snopp ktery v zadnem pripade neni porusenim autorskych prav,jelikoz zverjneni mam povoleno od pravoplatneho autora.Takze ti rikam,ze ten text tam budu vkladat tak dlouho dokud nepochopis,ze nemas duvod mi ho mazat. --Llewelyn 13:30, 5. 2. 2008 (UTC)

To není nejlepší postup. Podívejte se prosím do toho upozornění: je třeba aby autor poslal mail z adresy uvedené u původního článku do systému OTRS, čímž se autorství ověří. Do té doby bude text mazán, a Vám hrozí zablokování. Wikipedie se snaží dost důsledně dodržovat autorský zákon a bez ověření cizí texty přejíma nemůže. (mimochodem: podruhé smázl text někdo dlší, kdo si vložení všiml) --Postrach 13:38, 5. 2. 2008 (UTC)
Ještě pro pořádek připomínám pravidlo tří revertů. --Postrach 13:39, 5. 2. 2008 (UTC)
V tom případě se velice omlouvám -> vše dám do pořádku.--Llewelyn 13:50, 5. 2. 2008 (UTC)

Udělej si sám[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Udělej si sám, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence GFDL, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

Text pochází odtud, mimoto i tam byl přejat--Horst 15:35, 27. 2. 2008 (UTC)