Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Keramička

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Jiří Neustupný[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Jiří Neustupný. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --MiroslavJosef 12. 5. 2009, 16:41 (UTC)

I já Vám děkuji za tento článek. Pokusil jsem se ho alespoň trochu upravit k obrazu wikipedie. Prohlédněte si prosím v nápovědě články Wikipedie:Vzhled a styl a Wikipedie:Biografie. Pro mne osobně byla rovněž velmi inspirující pomůcka Wikipedista:Sokoljan/Kostra.
Úpravy, které jsem provedl jsou jen částečné a spíše jsem Vám chtěl naznačit, jak dál. Ze spisů prof Neustupného jsem uvedl jen náhodně tři, externí odkaz je pouze jeden (i když doufám kvalitní). Bylo by dobré nejprve doplnit zdroje Vašich informací (předepsal jsem dolů příslušné nadpisy), doplnit spisy, přesněji lokalizovat místa vykopávek atd. Rovněž mne napadlo, jestli není nějaký vztah mezi tímto Jiřím Neustupným a orientalistou Jiřím V. Neustupným (*1933). Pokud byste si s něčím nevěděl(a) rady, napište mi sem, nebo na mou stránku Wikipedista diskuse:Gampe. Hodně zdaru Vám přeje --Gampe 12. 5. 2009, 17:42 (UTC)