Diskuse s wikipedistou:Jolly (usurped)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 2 lety od uživatele 1997kB v tématu „Žádost o uzurpaci

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Homeostáze. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tlusťa 16:57, 21. 2. 2007 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Bartimaeus. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Japo ¿ 14:14, 2. 6. 2007 (UTC)

Vítejte[editovat zdroj]

--Japo ¿ 14:14, 2. 6. 2007 (UTC)

Moc děkuji za rady - vynasnažím se jim vyhovět. Již jsem se pokusila článek Bartimaeus upravit, doufám, že to takhle bude stačit. Nedokážu posoudit zda je u toho článku stále zapotřebí cedulka, že potřebuje upravit.--Jolly 16:13, 2. 6. 2007 (UTC)

Žádost o uzurpaci[editovat zdroj]

Dobrý den, Jolly (usurped). Prostřednictvím SRUC (metawiki) byla podána žádost o uzurpaci (převzetí) vašeho uživatelského jména, protože jej chce pro editování používat jiný uživatel.

Nemáte-li námitky proti svému přejmenování, aby vaše současné uživatelské jméno mohl používat jiný uživatel, přihlaste se a napište sem svou souhlasnou odpověď (můžete zároveň sdělit, pod kterým novým jménem byste chtěli vystupovat nebo vám přidělíme jméno vygenerované) nebo použijte Special:GlobalRenameRequest.

Pokud neuděláte nic: žádosti bude v krátké době vyhověno a váš účet bude přesunut na generické uživatelské jméno. O přesunutí na jiné uživatelské jméno podle vlastního výběru můžete požádat kdykoli.

Jestli máte proti přejmenování námitky: přihlaste se a vložte do této stránky zamítavou reakci. Jakákoli námitka z vaší strany uzurpaci zabrání.

Zdůrazňujeme, že ani v případě převzetí vašeho uživatelského jména jiným uživatelem o žádná data a editace nepřijdete; vaše nastavení, sledované stránky a ostatní uživatelská nastavení budou přesunuty na nové uživatelské jméno.

Díky za čas, který tomu věnujete. --1997kB (diskuse) 5. 6. 2021, 17:17 (CEST)Odpovědět