Diskuse s wikipedistou:JiriK

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Je možné, že tě ještě nikdo nepřivítal? tak aby ta stránka nebyla prázdná, tož vitaj mezi nama. JAn 21:10, 23. 4. 2006 (UTC)

Děkuji za přivítání, budu se snažit, abych byl užitečný. --JiriK 21:18, 23. 4. 2006 (UTC)
Sice pozdě, ale přece, vše nejlepší k svátku :-) Jirka O. 22:05, 24. 4. 2006 (UTC)

Správce Danny B.[editovat zdroj]

Ahoj, při hlasování o potvrzení práv správce pro wikipedistu Dannyho B. jsem si všiml nejen tvého hlasu pro. V Dannyho zdůvodnění jsem našel především nesmírné množství sebepochvalných bodů, ale oproti tomu jediný nenápadný odkaz chyby. Ten vede na stránku žádosti o komentář, kterou si Danny napsal sám podle svého pohledu. Kdybych neznal situaci, měl bych skutečně dojem, že Danny B. po půl roce svého správcovství skládá účty. Ale v Dannyho zdůvodnění chybí zmínka o tom, že byl po svých činech k potvrzení práv správce několika wikipedisty vyzván, nebo zmínka o běžící arbitráži ve věci zneužití správcovských práv právě Dannym B.. Rád bych tě proto poprosil o důkladné zamyšlení, zda Danny B. pro svou činnost skutečně potřebuje správcovská práva. Dělá spoustu užitečného, ale zároveň je mu řada věcí vytýkána.

Pokud bys po svém zamyšlení změnil názor, můžeš hlas do konce hlasování změnit, stejně tak se můžeš hlasování zdržet v případě nejistoty. Nebudu mít problém, pokud se přesto rozhodneš hlas pro Dannyho B. zachovat. S pozdravem --Adam Hauner 22:27, 28. 12. 2006 (UTC)

Děkuji za upozornění. Možná to není z mých příspěvků patrné (rozhodně nepatřím mezi nejaktivnější wikipedisty), ale situaci sleduji a vím, že Danny B. naštval svým jednáním podstatnou část komunity a mimo jiné podle toho vypadá i hlasování o potvrzení správcovských práv. Myslím, že Danny B. udělal (bohužel opakovaně) stejnou chybu, jaká se občas stává mě - nemluví o tom, co a proč dělá nebo chce dělat a k jakému by rád dospěl výsledku. Z vlastní zkušenosti vím, že to často vede k tomu, že tato snaha hned zpočátku vyvolá silný odpor. Také mám dost technické myšlení a vysvětlování jsem považoval za ztrátu času, ale po několika přehmatech (podobných těm, co provedl Danny B.) jsem názor změnil. Myslím, že za chyby typu mazání přesměrování a rejstříky by měl Danny B. nést odpovědnost, nicméně se nedomnívám, že zbavení práv správce je tím pravým opatřením. --JiriK 09:57, 29. 12. 2006 (UTC)
Díky za zvážení. Přistupuji k tomu trochu jinak – Danny B. jako správce ztratil nejen moji důvěru a proto si myslím, že by ji měl nejprve znovu získat, než mu bude svěřen přístup k pokročilým funkcím. Nemyslím si, že by se od jeho posledního průšvihu něco zásadně změnilo – měsíc byl off-line a jeho pozdější nejvýraznější počiny jsou ŽoK a toto hlasování. Dík a užij si konec roku a samozřejmě vše nejlepší do toho nadcházejícího. --Adam Hauner 10:10, 29. 12. 2006 (UTC)

Important thing[editovat zdroj]

I need to ask you for help about Masters of Rock festival in Vizovice (Ludek said, that you live somewhere near). If you could, I would like to talk with you on IRC WarX 14:59, 10. 7. 2007 (UTC) (as WarXY)