Diskuse s wikipedistou:Jiri.safra

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Nadvšenec v tématu „Kritická micelární koncentrace

Zdravím, článek CMC jsem přemístil sem, doplnil jsem tzv mezijazykové odkazy, kategorii, ale stále je to na řádný pahýl málo, zkuste to prosím trochu doplnit, rady najdete v nápovědě, nebo pokud si s něčím nebudete vědět rady rád Vám pomohu --Horst 20:18, 18. 9. 2007 (UTC)

Jsem si vědom, že je to pahýl jak vyšitý a v budoucnu se mu určitě chci věnovat víc. Zatím nebylo příliš času, tak jsem jen chtěl ten pojem alespoň elementárně vysvětlit s tím, že se k němu později vrátím. Spíš bych se zeptal na trochu něco jiného, pokud bych chtěl překládat související články z anglické Wikipedie, existuje k tomu nějaký speciální postup, nebo si prostě založím nové heslo a vložím svůj překlad (jde mi o to aby nezanikla vazba na původní originál). Asi se ptám hloupě, ale nechci konat v rozporu se zvyklostmi. --Jirka Š. 17:47, 19. 9. 2007 (UTC)

Založte článek pod českým označením (pokud není stejné jako na en či jinde) přeložte a jen na konec vložte tzv. šablonu překlad zde je nápověda Šablona diskuse:Překlad. (používám jí neustále např zde). Stačí zatím takhle?--Horst 17:52, 19. 9. 2007 (UTC)
Ano, to je přesně to, co jsem měl na mysli. Díky moc a kdybyste viděl, že někde páchám nějaké "pesstvo", tak mě určitě upozorněte. Díky

Kritická micelární koncentrace[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Kritická micelární koncentrace. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Nadvšenec (diskuse) 11. 12. 2015, 16:03 (CEST)Odpovědět