Diskuse s wikipedistou:JeremySil/Ochota diskutovat

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Ochota diskutovat

Na násilný tón, jakýkoliv nátlak, obtěžování diskusními příspěvky, informování o dění o kterém vím ze sledovaných stránek nebo o informacích které mně nezajímají, chování podobné šmírování či nátlaku na neustálou pozornost, nebudu nijak reagovat a Váš/Tvůj příspěvek na mojí diskusi bude urgentně archivován mimo hlavní stránku.

Rozmyslete/Rozmysli si prosím, zda to co mi chcete/chceš sdělit je opravdu tak urgentní, že 'bez toho vlak nepojede'. Pokud se bez takové informace nebo komentáře já obejdu, pak bude lepší, když jej vůbec nevložíte/nevložíš.

Pokud jsme spolu měli už někdy nějaký problém v komunikaci, rozmyslete/rozmysli si prosím, zda tím příspěvkem který se chystáte/chystáš vložit, věc zlepšíte/zlepšíš, uklidníte/uklidníš, vyjasníte/vyjasníš, nebo docílíte/docílíš podobného výsledku jako již v předchozích případech.

Držím diskusní dietu a z osobních důvodů se nehodlám věnovat diskusi více, než uznám za vhodné. Týká se to především diskusních ztrát času a energie v jakémkoliv jmenném prostoru, jako 'Diskuse s wikipedistou', ale i včetně sekcí tzv. 'jmenného prostoru Wikipedie' (např. 'Diskuse o smazání', 'Pod lípou', 'Volby' různých wikifunkcionářů, 'Nástěnka správců' a podobné diskusní chaty).

Efektivní editace ve jmenném prostoru 'Diskuse k článku', Diskuse ke kategorii', Diskuse k portálu' apod. budou brány jako nutnost, a budu se jich účastnit v případě, že je uznám za konstruktivní a někam vedoucí.

Pokud jsme spolu ('Diskuse s wikipedistou' u mně nebo u Tebe/Vás) naopak měli v minulosti příjemný kontakt, pak se diskusi ohledně témat ke článkům a encyklopedickému obsahu, nebráním, ale vítám. Pokud by takový kontakt nesouvisel přímo s článkem, ale spíše nepřímo a byl v tom ohledu spíše inspirací k nějaké wiki-činnosti, je také vítán.

Chvála, inspirace, taktní poznámky, rady, konstruktivní kritika, jsou samozřejmě vždy vítány. Ovšem také snaha o střídmost.