Diskuse s wikipedistou:Ještěr2

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Ahoj, vítej mezi editory této všeobecné a svobodné encyklopedie! Přikládám uvítací letáček. Díky za první příspěvky o broucích, věřím, že jich bude přibývat. Kdybys cokoli potřeboval poradit, směle se ptej... No myslím, že máš koho. ;-) --egg 12:46, 19. 4. 2007 (UTC)

Jedna hrůza, co bych ji nejradši smazala[editovat zdroj]

Ahoj Ještěre, mohl by ses, prosím, kouknout na tenhle článek a popřemýšlet, jestli ho dokážeš nějak přepsat? Teda já bych ho smazala rovnou, ale naši inkluzioninističtí kolegové by asi řvali. Jo a než klikneš na odkaz, dej si frťana, budeš ho potřebovat ;). Jinak podobný lépe napsaný článek by se nám hodil, asi by bylo třeba udělat kategorii na tento typ článků a tohle by mohl být takový úvod (jde mi o články jako Preparace, která je ovšem taky nic moc). Dík --Karakal 10:43, 11. 5. 2007 (UTC)

Ahoj Ještěre2, koukám, že jsi včera napsal článek o Dipterách. Máš v plánu dopisovat ještě jiné řády? Zrovna jsem se taky pustil do Hexapod, i když z opačného konce, tak abychom si nepřekáželi. Nejsem wikipedista, učím se jen na zkoušku z entomologie a svoje výpisky přidávám sem. Hmyzu zdar! Radmil

Chystám se je popisovat, ale teké nejsem nejaktivnější, tak si snad nebudeme překážet :) --Ještěr2 06:10, 6. 6. 2007 (UTC)
No mě to teď na čas taky nějak přešlo :) Radmil

Mě také :( --Ještěr2 18:48, 24. 10. 2007 (UTC)