Diskuse s wikipedistou:Hrtak

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 9 lety od uživatele Horst v tématu „Náhled

Dobrý den, ačkoli Wikipedie vítá obrazové příspěvky, bohužel nemůžeme přijmout materiály chráněné autorskými právy (jako jsou plakáty, obaly DVD, screenshoty, loga a obchodních známky a podobně) bez souhlasu majitelů práv. Vámi nahraný obrázek Soubor:NES Punch Out.png proto byl (či bude) z Wikipedie smazán. Máte-li svolení jeho autora k zveřejnění pod svobodnou licencí, nahrajte jej znovu, uveďte tuto skutečnost v popisu a soubor označte odpovídající licencí ze stránky Popisky licence souborů. Podrobnější informace o licencích naleznete na Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů, eventuálně se obraťte přímo na mě. S pozdravem --Zirland 23:33, 20. 1. 2007 (UTC)

To se týká také ostatních Vámi nahraných obrázků.

Vítejte[editovat zdroj]

Vítejte na české Wikipedii. Koukal jsem na váš článek Nintendo Entertainment System a mám pro vás pár drobných rad. Neopakujte prosím odkazy, v článku se na jiný článek stačí odkazovat jen jednou (u prvního výskytu). Dále nepoužívejte první osobu, v encyklopedii nevyzní právě nejlépe formulace typu: ..., ale viděl jsem i ....

--Japo ¿ 10:06, 21. 1. 2007 (UTC)

Omluva za pmp[editovat zdroj]

Dobrý den, nenechte se prosím odradit nevybíravými příspěvky pmp, tento wikipedista se bohužel i přes četná upozornění v diskusích pravidelně dopouští osobních útoků, diskutuje útočným a agresivním způsobem a jeho chování je v současné době předmětem žádosti o komentář. Tato žádost současně poukazuje na jeho způsob editace článků, který řada wikipedistů považuje za tendenční a v rozporu s pravidlem ověřitelnosti, protože svá tvrzení často nepodkládá relevantními zdroji. Za jeho chování vůči Vám jako vůči nováčkovi se Vám omlouvám a vězte, že jeho způsob chování zde rozhodně není tolerován nebo dokonce považován za normu. Za svůj přístup byl již několikrát zablokován (viz [1]), naposledy mnou mimo jiné za útočné příspěvky v diskusi s Vámi (viz [2]). Přeji Vám mnoho chuti do dalšího přispívání a těším se na Vaše další příspěvky. --Petr Adámek 10:56, 23. 1. 2007 (UTC)

Náhled[editovat zdroj]

Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení.--Horst 23:53, 25. 3. 2007 (UTC)


MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Prague Mustangs, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: http://www.mustangs.cz/index.php/team/o-prague-mustangs

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Horst (diskuse) 1. 12. 2014, 21:56 (CET)Odpovědět