Diskuse s wikipedistou:Glutexo

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 3 lety od uživatele MediaWiki message delivery v tématu „We sent you an e-mail

Také já bych se chtěl připojit k přivítání kolegy Li-sunga (který se zapomněl podepsat) a doufám, že se brzy od Vás dočkáme nějakého opravdického nového článku nebo aspoň významnějšího rozšíření některého z dosavadních článků. Těch článků, které je potřeba upravit či doplnit, je celá řada, můžete si vybrat z nabídky na Kategorie:Články k úpravě. Taktéž můžete přeložit nějaký článek z jiné Wikipedie, pár tipů najdete na Wikipedie:Články vhodné k překladu. --Luděk 15:36, 20. 11. 2005 (UTC)

Nevhodné shrnutí editace u hesla Symbolizmus[editovat zdroj]

Pořád si říkám, že bych měl více číst ta pravidla. Tentokráte pravopisná. Četl-li bych je dřív, nenapadlo by mě do shrnutí vytvoření přesměrování hesla Symbolizmus na Symbolismus připsat znechucenou poznámku o starém pravopisu. Teď už vím, jak se to má. Jsem však rád, že vytvoření přesměrování bylo podle pravidel dobrým krokem.
(Bez podpisu 12:33, 10. 12. 2006 Glutexo)

No jo no. Však já už Vám psal vzkaz s vysvětlením, ale nemáte nadefinován e-mail nebo máte nastaveno, že nechcete e-maily od jiných wikipedisů dostávat. V diskusích se podepisujte, jak je uvedeno na obrázku výše. --Luděk 11:57, 10. 12. 2006 (UTC)
Pokaždé, když chci nějak do Wikipedie přispět, mám pocit, že množství stránek s pravidly, které jsem si přečetl, už stačí k tomu, abych mohl něco udělat s klidným svědomím, že to bylo správně. Leč pokaždé zjistím, že jsem si měl přečíst, zapamatovat a respektovat nějaké další. ^^; Nemyslím si, že mě to odradí, leč nerad bych dělal více škody než užitku. Budu se snažit. ^_^ --Glutexo 14:21, 10. 12. 2006 (UTC)

We sent you an e-mail[editovat zdroj]

Hello Glutexo,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.

MediaWiki message delivery (diskuse) 25. 9. 2020, 20:47 (CEST)Odpovědět