Diskuse s wikipedistou:Eryn Blaire

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Zbrnajsem v tématu „Omluva

Chmee2 20:11, 14. 1. 2007 (UTC)

Portál: Astronomie[editovat zdroj]

Ahoj:D sice sem ti napsal už na slovenksou wikipedii, ale píšu ti aji sem :D tak díky za pochvalu a poraď mi jak mají ti boti přidávat ty nové články...? Tomáš Lašák

No, pravdupovediac, nie som nijaký odborník na boty a po 1 a pol roku na Wikipédii ešte stále neviem, ako mnohé veci fungujú... :-D Základom je nájsť vhodného bota, ktorý takéto veci dokáže. U nás je to jedine len ten zmienený Atomobot. U vás, ako sa tak pozerám, sa zatiaľ na všetkých portáloch, čo som prehliadla, aktualizuje ručne. Zdá sa, že u vás asi vhodný bot neexistuje... (ale treba sa spýtať, možno by sa niektorý z existujúcich botov dal na to naprogramovať, neviem). Potom treba urobiť takýto zoznam, ktorý musí obsahovať (asi) všetky podkategórie kategórie astronómia, resp. kategórie vesmír. Zvyšok je už, myslím, na botovi. To by bolo len tak orientačne, radšej sa spýtaj odborníka. --Eryn Blaire 20:53, 8. 1. 2008 (UTC)
P.S.: Stačilo odpovedať na Tvojej pôvodnej diskusnej stránke, aby bola diskusia pohromade. Ja sem chodím pomerne často, diskusie kontrolujem. :-) --Eryn Blaire 20:53, 8. 1. 2008 (UTC)

Ahoj Eryn Doufám že nevadí, že jsem ten Orion dělal podle verze ze slovenské wiki, na které jsi pracovala ty. Zalíbil se mi víc než ten co byl předtím na naší wiki. Máš ho moc pěkný. Podobným stylem teď budu psát články o ostatních souhvězdích (ale už bez překladu sk). Tak díky za inspiraci. Altair

Ahoj, to je v poriadku, len som mala pocit, že na šablónu preklad sa zabudlo, tak som ju tam vložila. Aj ja som mala v úmysle urobiť z Oriona akési vzorové súhvezdie, podľa ktorého sa budú upravovať ďalšie súhvezdia. --Eryn Blaire 14. 8. 2008, 15:18 (UTC)

WikiProjekt Kosmonautika[editovat zdroj]

Až zas budete procházet českou wiki, podívejte se prosím na vývoj toho projektu. Byl bych velice rád, kdyby jste se do seznamu účastníků zapojila jako spojka na slovenskou wiki a taky proto, že je dobré na každý problém mít názorů víc, z jiného přestředí. Třeba si nějaký podnět vezmete k vám a naopak poradíte zkušenosti vaše. Jestli u vás vznikne diskuse k nějakému problému ohledně kosmonautiky, dejte vědět, zapojím se, registrovaný jsem u vás také. Hezký víkend --Zákupák 12. 9. 2008, 17:05 (UTC)

Ignorace šablony?[editovat zdroj]

Ahoj Eryn, jak se daří na slovenské wiki? :) Možná sis nevšimla, ale na tebou upravené heslo V838 Monocerotis jsem si vložil chvíli před tebou šablonku, že na tom pracuji. Ale ze staré známosti ti odpouštím a jestli chceš, tak i předávám práci. :) --Krvesaj 29. 2. 2012, 21:35 (UTC)

Ahoj. Všimla som si to, ale na tej šablóne stojí: "Jste vítáni, abyste při této činnosti byli nápomocni vlastními editacemi." Takže som nečakala, že by z toho mohol byť editačný konflikt. Viac na tom už ale určite pracovať nebudem, len som to upravila podľa vzoru sk wiki.--Eryn Blaire (diskuse) 1. 3. 2012, 18:55 (UTC)

Omluva[editovat zdroj]

Dobrý den, paní kolegyně Eryn Blaire. Za všechny slušné české wikipedistky a wikipedisty se Vám tady omlouvám za to, co provádí jistý Nadvšenec. Pokud se ten dotyčný ještě jednou ozve tím způsobem, jakým urazil slovenskou Wikipedii a málem Slováky jako národ, požádám pro něho o nejméně jednoletý blok. Přeji Vám hezkou neděli, Váš --Zbrnajsem (diskuse) 1. 11. 2015, 12:31 (CET)Odpovědět