Diskuse s wikipedistou:Dratak

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Naléhavě[editovat zdroj]

Pane kolego, než budeš pokračovat v tvorbě nových článků, nauč se prosím česky a prostuduj si, jak má aspoň přibližně vypadat článek na Wikipedii. To, co jsi stvořil během poslední hodiny, má k nějakému užitečnému obsahu daleko. Dvě věty jen těžko splňují požadavky na encyklopedický článek. Porozumět jim je navíc dosti obtížné. --Jarba 3. 9. 2009, 20:05 (UTC)


Kolego děkuji za upozornění. Uznávám svou chybu. Nastuduji si jak má vzhled a článek vypadat a chybu rád napravím. Dratak 3. 9. 2009, 20:28 (UTC)


Děkuji Vám za informace v článcích Muda a Cycle time. Bohužel jejich zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článků upravit alespoň do té míry, abychom je mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takové články úplně odstranit. Děkuji za pochopení.

Děkuji Vám za první informace v článku Heijunka. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.

Článek Andon jsem se pokusil upravit do použitelné podoby sám. Jestli dobře chápu situaci, bylo by asi nejlépe, kdybyste nejdřív (částečně) přeložil nebo napsal článek en:Toyota Production System, abyste pak v jednotlivé články mohl uvozovat ve stylu „XY je pojem z Produkčního systému firmy Toyota, kterým se označuje...“ a tím uvedl čtenáře do obrazu. --Tchoř 3. 9. 2009, 22:37 (UTC)