Diskuse s wikipedistou:Doxtan

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Díval jsem se na článek Bahna, a není mi jasné, jak se jmenuje. Měníte to na BAHNA, ale na odkazech (například zde) je v článcích název Bahna malými písmeny, velkými je jen v nadpisu. Pokud se ta akce musí psát jen velkými písmeny, chtělo by to doložit. --Postrach 08:04, 29. 3. 2007 (UTC)

Já všude píšu velké, ale ani na vlastních stránkách nemůžu všechny přesvědčit, že se to tak má psát <:-(. Trvalo mi osm let než se mi podařilo jakž takž stabilizovat název Muzea (Muzem na demarkační linii nebo Vojenské Muzem na demarkační linii v Rokycanech), těch názvu historicky bylo snad dvacet, každý kdo šel okolo, tak to řekl a napsal jinak, i v tisku. Ani to není ve zlé vůli, je to jen nedocenění jednotné terminologie. Proto jsem logotyp na Bahna začal prosazovat teprve loni, v souvislosti s potiskem upomínkových předmětů. Letos by měla jak Armáda tak Nadace používat jednotně velké. A když mě ukecaj tak naopak malé, pak bych to opravil.--Doxtan 09:17, 29. 3. 2007 (UTC)
Wikipedie pracuje na základě zdrojů (viz Wikipedie:Ověřitelnost). Vlastní výzkum je zde zakázán -- to bychom tu za chvíli měli řadu zneuznaných vynálezců roztodivných teorií. Když budete dodávat relevantní a důveryhodné zdroje, tak nebude žádný problém. --Luděk 09:21, 29. 3. 2007 (UTC)
Zdravím. Můžete se, prosím, podívat na Diskuse:Bahna#Bahna versus BAHNA a případně se tam vyjádřit? Ona diskusní stránka slouží jako redakční porada k danému článku. Díky. --Luděk 19:11, 30. 3. 2007 (UTC)

Pravidlo tří revertů[editovat zdroj]

Upozorňuji vás na Wikipedie:Pravidlo tří revertů a jeho důsledky. Místo revertování radši diskutujte v diskusi. Btw, můžu se zeptat, kde jste vzal název "Čechie"? --Japo ¿ 19:11, 30. 3. 2007 (UTC)

Nolicence[editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --Vrba 21:59, 6. 5. 2007 (UTC)

Fotografie plakátů[editovat zdroj]

Ahoj, nenahrávejte prosím fotografie plakátů – porušujete tím autorská práva jejich tvůrců. Přečtěte si prosím třeba Wikipedie:Nefoťte obálky, kde je celá problematika poměrně jasně vysvětlena. Díky. --Tlusťa 20:52, 15. 5. 2007 (UTC)

Ahoj, nemažte mi prosím fotografie plakátů, ke kterým mám autorská práva já. Přesněji řečeno Nadace pozemního vojska AČR, jejímž jsem statutárním orgánem a má právo užití, s kterým autoři plakátů souhlasili. : Doxtan 21:09, 15. 5. 2007 (UTC)


Pokud jste držitelem autorských práv přímo k plakátům, je celá věc samozřejmě jiná. Zašlete prosím do OTRS (podrobnosti a adresa jsou uvnitř odkazovaného článku) e-mail, že jako držitel práv souhlasíte s uveřejněním pod zvolenou licencí a není důvod ty obrázky zde nemít. Teď je všechny obnovím, obnovím i verzi článku ve kterých byly. Jen prosím zašlete to potvrzení do jednoho měsíce. Díky. --Tlusťa 21:06, 15. 5. 2007 (UTC)
No dobrý, ale to jsem všechno uvedl k původně nahrávanému souboru a považoval jsem to za vyřízený, proč to mám ještě někam posílat nějakou šablonou, který nerozumím.
No nic, já se tím někdy přes víkend proberu a dám to dohromady. Doxtan 21:18, 15. 5. 2007 (UTC)
Pokud by to bylo mozne, sly by ty obrazky dat na Commons? (Odkud se daji jednoduse sdilet na jinojazycnych encyklopediich.) Je to vicemene stejna procedura jako upload na lokalni verzi (to znamena taky tak zbytecne komplikovane). Kdyz tak se to da prenest kdykoliv pozdeji. Dekuji. Pavel Vozenilek 19:54, 18. 6. 2007 (UTC)