Diskuse s wikipedistou:Cringe-Habibi/Pískoviště

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 2 lety od uživatele Cringe-Habibi v tématu „Návrh článku

Návrh článku[editovat zdroj]

Dobrý den, pane Vorle, prosím Vás, zda byste na pískovišti mohl zpracovat vámi vybraný článek, abychom mohli ve čtvrtek pokročit v jeho editaci a úpravách. Téma nechám zcela na Vás. Děkuji a na viděnou. --Pavel Bednařík (WMCZ) (diskuse) 10. 5. 2022, 11:31 (CEST)Odpovědět

Dobrý večer, pane Bednaříku, dnes jsem se věnoval tématu a zplodil úvod článku, který by měl mít ambice pokračovat v daleko detailnějších rysech jednotlivých uzavřených i na sebe navazujících kapitol z období tučných let i nejmladší minulosti našich německých unijních spoluobčanů. Mnoho z nich se díky hospodářskému vývoji několika posledních let při plné zaměstnanosti obou členů rodiny a výkonu kvalifikované práce dostává na šikmou rovinu hospodářské nouze, ve které Češi a Slováci bravě setrvávali čtyři desítky poúnorových let. Cíleně bych se chtěl popisem dostat do současné německé reality a na základě statistických dat, novinových článků renomovaných vydavatelských domů (der SPIEGEL, die WELT) a publikací předních autorů (např. Joseph E. Stieglitz: Die Schatten der Globalisierung, Herbert A. Henzler & Lothar Späth: Die zweite Wende a dalších) zpracovat toto společensky poměrně vypjaté období.
Určitě si notně vyhrajeme s editací, protože pokračuji systematicky a řadu postupů si chci utřídit, abych si je osvojil a zautomatizoval.
S přátelským pozdravem
Tomáš Vorel --Tomáš Vorel 12. 5. 2022, 01:29 (CEST)Odpovědět