Diskuse s wikipedistou:Bohemianroots/Archiv 2006

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Otakar Sedloň, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Japo ¿ 16:44, 8. 11. 2006 (UTC)

Vítejte[editovat zdroj]

--Japo ¿ 11:51, 11. 11. 2006 (UTC)


MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Spolek výtvarných umělců Myslbek, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Vrba 23:43, 4. 12. 2006 (UTC)

PS: Chapu, ze se nejedna o nejaky spatny umysl, uvedl jste i zdroj, ale bohuzel ani takovyto clanek nelze prebirat C & P. Diky --Vrba 23:43, 4. 12. 2006 (UTC)

Litice nad Orlicí[editovat zdroj]

Ad vzkaz v diskuse:Litice nad Orlicí:

Z Litice nad Orlicí nikdo nic neodstraňoval. Nicméně v tom emailu je napsán článek Litice (hrad), kde ten text je ... -- Singularita  22:20, 5. 12. 2006 (UTC)


Omlouvám se, neuvědomil jsem si to, že jsem založil dva odlišné články - Litice (hrad) a Litice nad Orlicí. No, snad se mě do toho nebude motat článek Lititz, to jsou taky Litice, ale v Pennsylvanii. Jsem po 12 hodinove šichtě, tak to bude asi tím. --Aqualung 23:02, 5. 12. 2006 (UTC)

Přesuny článků[editovat zdroj]

Dobrý den. Chtěl bych vás jen upozornit, že pokud jde o přesuny článků, tak to může dělat kterýkoliv uživatel. Naopak tím, že vytvoříte stránku, kam napíšete "Sem by měl být přesunut obsah čálu blb bla bla..." tento přesun zkomplikujete, protože je tím pádem obsazena stránka se jménem, na které chcete původní článek přesunout. Dotyčná stránka s vaší žádostí se bude muset smazat, aby se dal vůbec příslušný přesun zrealizovat --Kirk 17:07, 14. 12. 2006 (UTC)

žádost o přesun[editovat zdroj]

Zdravím. Bohužel si nepamatuji, kdy a kde jste mě žádal o přesun článku Jan Černý-Nigranus na Jan Černý-Niger. To je však jedno, hned to přesunu. Pokud je ale cíl přesunu smazaný, tak to klidně můžete přesunout vy (tlačítko přesunout nahoře vedle historie).

Na závěr bych vás chtěl požádat, abyste podobné žádosti psal do diskusí a ne do hlavního jmenného prostoru Wikipedie (tedy do článků). --Japo ¿ 17:17, 14. 12. 2006 (UTC)

wikiodkazy[editovat zdroj]

Dobrý večer, kolego. Chtěl bych Vás požádat, zdali byste prosím mohl ve vámi psaných článcích používat častěji wikiodkazy (= odkazy z jednotlivých hesel na příslušné články o nich pojednávajících). V tom článku o tom historikovi Nigranovi je jich viditelný nedostatek, přestože by jich tam mohlo být hodně. Díky. S pozdravem a přáním hezkého večera --Kirk 18:55, 14. 12. 2006 (UTC)

re: wikiodkazy[editovat zdroj]

Dobrý večer Kirku, Wikiodkazy budu samozřejmě přidávat jak jen to bude možné. Spěchal jsem se založením článku o Nigranovi, aby se odlišili 2 "Černí", žijící ve stejné době. Budu ho rozšiřovat později, jakmile dostanu podklady od historika JB (jednoty bratrské) přibude pak i více wikiodkazů. Zdraví --Aqualung 19:14, 14. 12. 2006 (UTC)


Ahoj kolego, děkuji za příspěvek na mé diskusní stránce. Já jsem (byl) přadlák a maturoval jsem v Ústí v roce 1957, myslím tedy, že bychom si měli tykat. Budu se snažit odpovědět na tvé otázky trochu obšírněji teprve v příštích dnech. Dnes v noci jsem přijel po 14 dnech domů a musím nejdřív ledacos vyřídit. Zdraví --Ryj 12:06, 19. 12. 2006 (UTC)


Jan Černý Nieger nebo Nigranus?[editovat zdroj]

Ahoj Aqualungu, já jsem rozhodně nic nezaměnila ani nepopletla, mně je jasné, kdo byl Niger a kdo Nigranus, také jsem historik. Takže původní heslo bylo naprosto v pořádku. A nezlobte se, Vaše úprava textu se mi nelíbí - konkrétní vyjádření bylo zaměněno něčím, co běžnému čtenáři zcela nic neřekne, takže vracím do původní podoby. Zdraví Di --84.42.146.141 06:16, 22. 12. 2006 (UTC)

Hrad Litice[editovat zdroj]

Nemecky preklad hotov. Pozdrav z Nemecka a uspesny 2007! Lawa