Diskuse s wikipedistou:Arachne39

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den. Koukám na vaše příspěvky a trochu mi uniká, proč rovnou něco nevylepšíte :). --Lenka64 (diskuse) 18. 12. 2012, 16:13 (UTC)

Aha...patrně patříte k nějaké skupině se studenty.... pokud ano, pište, prosím, info o tomto do shrnutí... poznámky na diskuzích článků se bez vysvětlení jeví trochu matoucí pro ostatní editory.. :).--Lenka64 (diskuse) 18. 12. 2012, 16:25 (UTC)

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, aniž by se úprava uložila. Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, vyplňte do pole shrnutí editace stručný popis provedených změn a změny uložte.

Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou pustit do dalších úprav, oprav a doplnění článku. Každá uložená změna se zapisuje do historie článku a do seznamu posledních změn na Wikipedii. Při častém ukládání se tyto zbytečně přeplňují a znepřehledňují. Hrozí také riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Děkuji za pochopení.--Тома646 (diskuse) 13. 2. 2014, 10:55 (UTC)

Dobrý den, děkuji za připomínku. Má bouřlivá editační aktivita souvisí s mým úkolem - pracuji na projektu Studenti píší Wikipedii (https://cs.wikipedia.org/wiki/Wikipedie:Studenti_p%C3%AD%C5%A1%C3%AD_Wikipedii/K%C5%99es%C5%A5anstv%C3%AD_II_(2013/2014)) a dané heslo, jehož autorkou je jiná studentka, mám za úkol vést a kontrolovat. Shrnutí a důvody našeho počínání jsou většinou zaneseny v diskusích u článku. Pokud se jedná o zásadní změny, snažím se je zanášet do "shrnutí editace". Tohle ale nebyl ten případ, zde šlo jen o opravu překlepů apod. Arachne39 (diskuse) 13. 2. 2014, 12:14 (UTC)