Diskuse s wikipedistou:89.102.43.65

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Laurelin. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení.--Horst 20:34, 12. 1. 2007 (UTC)


To samé se týká i dalšího článku Fingolfin, přečtěte si prosím Nápovědu a zejména Co Wikipedie není--Horst 20:41, 12. 1. 2007 (UTC)


Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Indis. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení.


Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Finarfin. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení.


Zdravím, opravdu si přečtěte Nápovědu, Wikipedie je Encyklopedie a jako taková nemůže přijmout jednověté články s pravopisnými chybami a bez nějakého smysluplného obsahu. Pokuste se tedy tyto článečky rozšířit alespoň do podoby takzvaného pahýlu, protože jinak budou smazány. Díky za pochopení, pokud by jste potřeboval/a pomoc neváhejte se na mě obrátit. --Horst 20:54, 12. 1. 2007 (UTC)