Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:85.70.99.44

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Stránku Rudolf Wels jsem po Vás trochu předělal do podoby bližší této encyklopedii, jinak mi připadala jako dobrý začátek. Německý text jsem odstranil - pokud chcete, můžete jej vložit do německé wikipedie. K Vaší verzi textu se dostanete přes historii stránky, abyste to nemusel psát znovu. --Postrach 19:28, 1. 12. 2005 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Šimon Wels. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Beren 21:07, 1. 12. 2005 (UTC)

Vkládání obrázků[editovat zdroj]

Pokud chcete vkládat do články obrázky, které již existují na české wikipedii nebo na commons (to je společné úložiště pro všechny wikipedie), stačí do textu napsat [[Soubor:tenskvelyobrazek.jpg|300px|popis toho skveleho obrazku]]. Pokud chcete vložit svůj obrázek do české wikipedie, máte v menu na levé straně odkaz načíst soubor. Je tam postup k načtení obrázku z vlastního disku do wikipedie. Nezapomeňte ale doplnit údaje o licenci podle autorského zákona. --Postrach 07:21, 2. 12. 2005 (UTC)