Diskuse s wikipedistou:85.162.100.136

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Basketbal na Letních olympijských hrách 2012. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Mates (diskuse) 8. 7. 2012, 20:14 (UTC)

Dobrý den, totéž v případě článku Volejbal na Letních olympijských hrách 2012. Nezakládejte prosím takovéto extrémně krátké články, tzv. subpahýly. Takové budou smazány, pokud nebudou do 7 dnů dostatečně rozšířeny a upraveny do přijatelné podoby. Je třeba přidat alespoň nějaké úvodní informace v několika ucelených větách a alespoň základní formátování. Jak mají články vypadat popisuje stránka Vzhled a styl. Děkuji za Vaše příspěvky a přeji pěkné léto. — Loupežník (diskuse) 8. 7. 2012, 20:33 (UTC)

Typografie[editovat zdroj]

Prosím, abyste nezapomínal, že za tečkou (i v datu!!!), čárkou a dvojtečkou se píše mezera, tedy až na příslušné výjimky. Naopak před tečkou, čárkou a dvojtečkou se mezera nedělá. Slaigo (diskuse) 10. 7. 2012, 15:12 (UTC)