Diskuse s wikipedistou:77.237.130.174

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 9 lety od uživatele Horst v tématu „Stop

Transwarp pohon[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Transwarp pohon. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --MiroslavJosef 26. 7. 2009, 10:18 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Transwarp pohon. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Elm 26. 7. 2009, 13:05 (UTC)

Terciální[editovat zdroj]

Dobrý den, díky že doplňujete články. Pokud opravujete gramatiku a styl textu, pak byste si měl být jistý správností takového tvaru. Upozorňuji, že terciální je chybně. Viz např. Wikipedie:Pravopisné rady#Chybné záměny nebo jazykový koutek Českého rozhlasu. Zdraví --Kacir 13. 2. 2010, 12:05 (UTC)

Fajn, terciální nemusí být gramaticky nebo pravopisně správně, nicméně já se držím originálního dabingu a scénáře ST:VOY, kdy je naprosto jasné a neoddiskutovatelné, že Sedmá z devíti sama i Borgská královna nazývají Sedmou z devíti jako Terciální doplněk unimatice nula jedna. Pokud ovšem trváte na stupidním formátování a popírání historické skutečnosti, můžete si trhnout kolenem nebo jinou, vám milou končetinou! To, že je něco z jistého hlediska newbo kritéria chybně nutně neznamená, že je potřeba to opravovat! Schválně, zkuste donutit dabéry a nějaké studio, ať předabují celý Star Trek Voyager aby byl gramaticky a pravopisně správně... myslim že NE CO???????????????

Shrnutí editace[editovat zdroj]

Dobrý den, velmi Vám děkuji za to, že procházíte články a opravujete chyby. Zdržte se však, prosím, urážlivých shrnutí editace, jako se to stalo třeba zde nebo zde. Za psaní Wikipedie nemá nikdo žádný honorář a všichni sem přispívají ve svém volném čase. Někomu se to daří dobře, někomu méně dobře. Osobní útoky jsou však na Wikipedii zakázané a mohou ostatní editory odrazovat od práce na projektu. Děkuji, s přáním pěkného večera — Loupežník (diskuse) 26. 5. 2012, 20:23 (UTC)


Odpověď[editovat zdroj]

Já na wikipedii začal s prvním článkem o transwarp pohonu a warp pohonu. Nebylo to zrovna lehký ale vzhledem k tomu, že se ostatní chytli a dovedli článek do této podoby svědčí o tom, že mají zájem. Nepokrytě mě to těší. Nicméně jejich práce byla profesionální a k wikifikaci článku museli mít i potřebné informace, které se logicky museli obtěžovat hledat. Proto mě vytáčí, když někdo popisuje věc, o které nemá řádný ánunk. Vytvořit článek o transwarpu sem se rozhodl proto, že anglicky každý neumí a memory alpha mu toho tudíž moc neřekne. Když ti pak ostatní helfnou dát to do kupy seš vděčnej a máš radost. Ale pak přijde matlák, ví toho půlku, něco naškrábe, ještě nepřesně a má pocit z dobře odvedený práce. Mě neva, že upravujou článek, mě vadí, že nepřesnostma bagatelizujou hodnotnou věc s krásnou historií a s účinkem, který přetrvává dodnes. Star trek prostě není věc, která se dá brát na lehkou váhu! proto ty vulgarismy... protože se neobtěžujou hledat přesný informace.

Stop[editovat zdroj]

STOP Osobní útoky nejsou na Wikipedii tolerovány. Pokud v nich budete pokračovat, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

Nevím co si vyřizujete za záležitost s uživatelem, ketrý je pět let neaktivní, každopádně zanechte toho! Koukám, že už jste upozorněn byl takže jakékoliv takové pokračování znamená blok--Horst (diskuse) 17. 3. 2015, 23:45 (CET)Odpovědět

BLA BLA BLA. Nikdo mi nebude nakazovat, kdy mam s čim přestat!! Ohledně vyřizování si čehokolov s kymkoliv - nelezu na wiki denně natož abych se zatěžoval idiocií některých "wikipedistů". Jednoduše odpovím na to, co se mi namane na očích! pokud s tim máte problém, tak mam jedinou větu - koho svrbí, ať se drbe!! Blokujte si koho chcete a jak chcete ale to jen znamená další sekularizmus a nakonec idiotské elitářství, které skončí zrovna tak rychle jako celý projekt, který nakonec sedne coby vrak na dno oceánu, kde z něj nakonec nezbyde vůbec nic. Jen pokračujte v téhle tuposti, ať se nakonec můžu hlasitě zasmát, jak počínání takových lidí jako vy dopadlo, dopadá a dopadne.