Diskuse s wikipedistou:128.139.226.37

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--KláraK 22:13, 27. 10. 2006 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Commiphora. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Aktron 22:21, 27. 10. 2006 (UTC) Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Mandragora lékařská. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --87.236.192.236 04:48, 28. 10. 2006 (UTC)

Zdravím!

Dovoluji si Vám doporučit několik věcí:

  • 1) používejte častěji náhled, nedělejte článek po tak malých kouskách
  • 2) Struktura a styl vašeho článku mandragora lékařská neodpovídají standardům wikipedie v oblasti struktury i stylu. Jak by měl přibližně vypadat článek o rostlině podle našich standardů, se můžete podívat například na německou verzi článku nebo na články bolševník velkolepý či rulík zlomocný.

Těším se, že článek zdárně dokončíte. Cinik 07:11, 28. 10. 2006 (UTC)

Děkuji za informace. Po pravdě jsem nevěděl, že le lepší ukládat velké celky. Dělal jsem tak čistě ze zkušenosti, že někdy kvůli počítači člověk ztratí velké celky. Mea culpa - pochopitelně to mohu nejprve napsat třebas ve Wordu a pak to přenést. Pokud se týče struktury mého článku - není ideální a myslel jsem, že to třebas někdo upraví. Zapoomněl jsem se přihlásit, vystupuji pod jménem Lumír. Napsal jsem pár set krátkých článků a tak mně napadlo, že bych je občas leckde (kde není dostatek informací) mohl dát jako literaturu. Myslel jsem si, že nemá smysl z těchto článků věci kopírovat do Wikipedie, když mohu dát jen odkaz a koho to zajímá, tak si jen klikne a může číst detaily. Přeji Vám příjemný den a zdar ve Vašem wikipedistickém počínání. Lumír

Mandragora lékařská[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Mandragora lékařská, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Japo ¿ 08:33, 28. 10. 2006 (UTC)

To co jsem napsal o mandragoře a tak nápadně se podobalo článku z Internetu byl můj vlastní článek. Napsal jsem to o trochu výše, že jsem napsal několik set článků. Uvedl jsem tam i adresy na mandragoru na Internetu, což jsou mé vlastní texty. Myslel jsem, že je jaksi logické, že texty nekradu a dávám sem jen své vlastní texty. Bylo by logické, kdyby texty byly kradené a navíc se ohradil jejich autor. Příště raději přímo do encyklopedie přidám poznámku, že je to můj vlastní text a to můžete poté odstranit! Lumír

V tom případě se zmiňte v diskusi, že jste autorem textu a že svolujete k použití pod licencí GFDL. Poté můžete do článku navrátit text. --Japo ¿ 10:12, 28. 10. 2006 (UTC)

Nepřidávejte laskavě do Wikipedie komerční odkazy (či odkazy na vaše soukromé stránky). Wikipedie není prostředkem pro reklamu, ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování obsahu namísto přidávání odkazů je však samozřejmě vítáno. (Pokud byste se spamováním ve Wikipedii pokračoval(a), mohla by vám být zablokována možnost editace.) Děkujeme za pochopení.--Japo ¿ 19:35, 1. 11. 2006 (UTC)

Aha, myslel jsem, že jsem to co jsem přidal neuložil a tak to tam dal ještě jednou. Omlouvám se. Nebyl to ovšem ani komerční odkaz ani moje soukromá stránka, takže trefa do černého to nebyla Byla to informace k věci, chtěl jsem informovat o zajímavých lezeckých terénech. To není problém, že jste to odstranili. Raději tu Wikipedii přenechám odborníkům. Přeji Vám zdar při tvorbě této encyklopedie.