Diskuse k portálu:Litva

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 1 rokem od uživatele Whiny15 v tématu „Matoucí informace

Nové články jsou už hodně staré...--Lenka64 12. 1. 2011, 11:42 (UTC)

Něco málo jsem se pokusil upravit, pokud jsou naléhavě zapotřebí nějaké další úpravy, dejte vědět nebo se sami pokuste je udělat. Děkuji. --Kusurija 10. 9. 2011, 17:41 (UTC)
V souladu s mojí stávkou na wikipedii za posledních -náct měsíců jsem žádné články nepřidal, ačkoliv jsem učinil rozjezd k tempu více než 1 článek denně, které jsem hodlal ještě zvýšit. Nicméně sveřepé/neoblomné trvání kolegů na názvech Žmuď, Kurská kosa, Kurský záliv, Kurové mne nutí k pokračování ve stávce. Jak se zdá, tak tím, že jsem žádné články nepřidal, ani "díky" ostatním žádné články nepřibyly. --Kusurija (diskuse) 23. 8. 2013, 19:20 (UTC)

Matoucí informace[editovat zdroj]

Dobrý den, na portálu je uvedeno "Litva byla poslední evropskou zemí, která přijala křesťanství?". Což je sice prava ve smyslu, že to byl poslední dnes existující stát v Evropě, který přijal křesťanství. Ovšem slovem země lze chápat nejen stát, ale i oblast. Laponsko bylo christianizováno až několik stolek let po Litvě. Tudíž informace je taková částečně matoucí. Myslím, že by bylo lepší zvolit jinou formulaci. --Wikipedista:Whiny15 13. 11. 2022, 21:56 (CET)Odpovědět