Diskuse k Wikipedii:WikiProjekt Kosmonautika/Pahýly

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Není to bohužel úplné. Na mnoha heslech kosmonautů jsou šablony nevesmírové, třeba obecný pahýl, nebo pahýl biografický. Postupně budu hesla procházet a šablon pahýlů zbavovat, dodávat odkaz na portál. Když už, tak pahýly doplňuji, aby opravdu pahýlem nebyly. Ale je to hrozně velká práce, je jich moc.--Zákupák 13. 9. 2008, 22:31 (UTC)

Seznam je vytvořen z hesel, které mají na sobě Pahýl - vesmír a zároveň Portál Kosmonautika. Když je tam Pahýl - vesmír nahrazen nějakým obecnějším pahýlem pak je dohledání asi opravdu na ruční práci :-(. Pokud bys narazil na naše heslo s jiným pahýlem a nepovedlo se ti ho dostatečně rozšířit, změň prosím alespoň pahýl na Pahýl - vesmír, ať ho máme v seznamu podchycené. Já se chystám přidávat ke všem heslům o kosmonautech infobox. Snad to trochu články zlepší a u některých budu moci pahýl odebrat. Ahoj --ZK001 13. 9. 2008, 23:28 (UTC)
Vkládám vesmírný pahýl do mnoha mnou tvořených hesel o sondách jen proto, že jim chybí fotba, infobox, nebo pár řádek o konstrukci. Polovina z nich je dost dlouhá, i při okamžitém odebrání pahýlu by nikdo neprotestoval. Ovšem i nejdelší heslo s fotkami, ale bez dvou zdrojů je pro mne vždy špatné. Existence tohoto seznamu je výtečná. Naroste bohužel i tím, že doplníme šablonku s odkazem na portál, chybí u stovky hesel. --Zákupák 8. 1. 2009, 05:58 (UTC)