Diskuse k Wikipedii:Arbitrážní výbor/volby říjen 2006

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Uzávěrka se už blíží a stále jen jediný kandidát? Sice jsem skálopevně přesvědčena, že to, cos se tu teď Semenáčovi děje, je naprostým vrcholem nespravedlnosti, ale o tom, zda by měl být jediným kandidátem do Arbitrážního výboru, zas až tak přesvědčena nejsem. --KláraK 10:43, 22. 10. 2006 (UTC)

Nekandidatura Reo On[editovat zdroj]

Přisedl jsem dnes večer k počítači, abych s konečnou platností vyřešil, zda budu podávat kandidaturu na arbitra, či nikoliv...

Omlouvám, se všem těm, kteří případně moji kandidaturu očekávali. (vzhledem k mému ohlašování, které jsem provedl pod poslední reálnou lípou). Své kandidatury se nyní vzdávám ve prospěch PaDa. Důvodem je hlavně nedostatek mého času, který by nevedl při řešení našich wikikauz k ničemu dobrému. Je sice více než možné, že moje časové dispozice se v následující době zlepší (nyní jsem totiž mimo zatížení v práci musel bojovat také se stěhováním se a zařizováním nového bytu), ale sám sobě v této chvíli, vzhledem k naprosto tristnímu počtu recentních příspěvků ani nepřipadám jako příliš věrohodný kandidát.

Pokud se situace s mým časem zlepší a budu-li podle mého uvážení pro komunitu přijatelný, pak rád zkusím podat kandidaturu až bude na pořadě dne volba šestého člena arbitrážního výboru (vzhledem k neustálému vzestupu počtu velmi aktivních wikipedistů už to zřejmě také nebude za dlouho.)

V tuto chvíli však má PaD (jakož i někteří jiní kandidáti) moji důvěru a jsem rád, že podal svoji kandidaturu a nemám pocit, že bych svoji kandidaturou nabídku osobnostní zlepšil. Pokud jsem však přesto někoho zklamal, pak se upřímně omlouvám.Reo + | 21:29, 27. 10. 2006 (UTC)