Přeskočit na obsah

Diskuse k Wikipedii:Žádost o práva správce/Ludek (potvrzení)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

@ Luděk - ahoj, chci se zeptat, jestli máš případné námitky, když budu hlasování uzavírat já respektive jestli předpokládáš, že jsem zaujatý/podjatý? V tom případě se automaticky vyloučím a přenechám rozhodnutí Janovi. Osobně se podjatý necitím a nemám s tebou spory, ale chápu, že to můžeš případně chápat jinak. Rád bych znal tedy tvůj názor (stačí krátce, případně není potřeba zdůvodňovat, je to čistě tvoje věc). Děkuji za odpověď a zatím se měj --Chmee2 10. 3. 2009, 22:22 (UTC)

Nemám nic ani proti Tobě, ani proti Janovi. Ne, že bychom měli na všechno stejné názory, ale věřím, že když se takhle ptáš, tak si jsi vědom zvýšeného zájmu a z toho vyplývající odpovědnosti a nároků, které na Tebe kladou okolnosti i komunita. --Luděk 11. 3. 2009, 17:28 (UTC)

Vyhodnocení[editovat zdroj]

  • Shadow - přemýšlel jsem, jestli kolega neoživl pouze na toto hlasování. Nakonec jsem za přínos v lednu hlas uznal.
  • G - oživuje se pouze na hlasování, tedy neuznán.
  • Z - neuznán. Před začátkem hlasování dlouhodobá nucená neaktivita, uplatňuji podobný přístup jako u oživlých hlasujících.
  • Sveter - bez ohledu na probíhající diskusi u Vrby, zachovám současnou praxi a nezdůvodněný hlas neuznám, ať je stejné rozhodnutí jako u Vrby a nelze namítat proti zvýhodňování jedné či druhé straně. Měřím všem stejně. Ohledně ohlasu tohoto kroku ukáže debata u Vrby, kde probíhá výměna názorů a vyjasňování stanoviska, jak u dalších hlasování postupovat a jestli nezvolit jiný model (např. z en wiki).

--Chmee2 25. 3. 2009, 22:12 (UTC)

Osobně bych nejspíš neuznal ani hlas Philip Glaziera, který měl v okamžiku zahájení hlasování rovných 26 hlasů, ale 24 hodin před ním pouhých 9. JAn 25. 3. 2009, 23:33 (UTC)