Diskuse k MediaWiki:Blockedtext

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Nový návrh


Vaše uživatelské jméno nebo IP adresa však byla zablokována.
Zablokoval Vás správce s uživatelským jménem $1 s následujícím zdůvodněním (vizte také pravidla pro blokování):
"$2"

Vaše IP adresa je $3.


Blokování nebrání čtení stránek, jen jejich editaci. Pokud jste si chtěli jen přečíst stránku a vidíte tuto zprávu, pravděpodobně jste klikli na červený odkaz. To je odkaz na stránku, která zatím neexistuje, takže se uživateli otevře editační okénko. Tento problém mít nebudete, pokud budete klikat jen na modré odkazy.

Pokud chcete vědět, kdy zablokování vyprší, zkuste najít své jméno nebo IP adresu na seznamu blokovaných IP adres.

Bez viny?

Někdy jsou zablokovány celé skupiny IP adres nebo adresy veřejných proxy serverů. To znamená, že mnoho nevinných lidí nemůže editovat. Pokud nastal tento případ, měl by být vysvětlen v důvodech zablokování.

Někdy jsou také zablokovány dynamické IP adresy, obvykle na 24 hodin. Výjimečně se pak může stát, že jsou zablokováni uživatelé se stejnou dynamickou IP adresou díky tomu, že jejich nynější IP adresa byla používána zablokovaným uživatelem.

Omlouváme se za nepohodlí s tím spojené. Pokud se tento problém objeví opakovaně a chcete nám pomoci ho vyřešit, kontaktujte správce Wikipedie a vašeho poskytovatele Internetu (ISP). Správce by měl být schopen zjistit čas, datum a IP adresu používanou pro nevhodné dotyčné jednání. Tuto informaci potom můžete předložit ISP a vysvětlit, že nemůžete editovat Wikipedii díky nevhodnému chování jiného uživatele tohoto ISP a požádat o vyřešení problému.

Co dál?

Vaše IP adresa je $3. Prosím vložte tuto adresu spolu s uživatelským jménem do všech žádostí, které pošlete.

Můžete poslat e-mail uživateli $4 nebo jinému správci k prodiskutování zablokování. Pokud si myslíte, že byla porušena naše pravidla blokování, můžete probrat zablokování veřejně na e-mailové konferenci Wikipedia-L (wikipedia-l@Wikimedia.org).

Uvědomte si, že nemůžete použít nabídku „Poslat e-mail“, jestliže nemáte účet na Wikipedii a platnou potvrzenou e-mailovou adresu zapsanou ve vašem nastavení.

Pokud se potřebujete podívat na wiki text článku, můžete použít nabídku exportovat stránky nebo stáhnout zdrojový wiki text této stránky.



Diskuze

Trochu mě zaráží ten odkaz na emailovou konferenci Wikipedia-L, jestli by se to nemělo vyhodit? --Li-sung 18:15, 25. 3. 2006 (UTC)

Hlášení mi přijde o hodně přehlednějšé, než předchozí, ale e-mailovou konferenci bych skutečně vyhodil. Její smysl mi tu uniká. Reo + | 15:42, 5. 4. 2006 (UTC)