Diskuse k šabloně:Stop-chat

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Zdravím. Ten text se mi nezdá příliš vhodný: „Wikipedie není diskusní fórum, proto zde, prosíme, nediskutujte. Děkujeme za pochopení.“ Především mi připadá v diskusi absurdní žádost: „... proto zde, prosím, nediskutujte“. Přimlouval bych se za nějakou změnu (přinejmenším zmíněné části), např. „... své osobní názory, prosím, prezentujte jinde“ nebo „Wikipedie není diskusní fórum, věnujte se, prosím, tomu, k čemu tu Wikipedie primárně je“. Předem díky za reakce --Doktory 16:00, 25. 1. 2008 (UTC)

Nebo: „Respektujte, prosím, že Wikipedie není diskusní fórum.“ --Doktory 09:26, 4. 2. 2008 (UTC)

Co třeba drobná úprava stávajícího textu: „Wikipedie není volné diskusní fórum, proto zde, prosíme, nediskutujte mimo téma. Děkujeme za pochopení.“ --Ragimiri 10:06, 4. 2. 2008 (UTC)

Ono to často není mimo téma (viz Diskuse:KSČSSD), jako spíš ne o encyklopedickém zpracování. Dalo by se říct, že to je spíš jen o tématu a ne o jeho zpracování. --Doktory 10:13, 4. 2. 2008 (UTC)

Přepsání šablony[editovat zdroj]

Způsob kterým je napsaná věta v šabloně mě přijde velmi neštastně zvolená, proč tedy u každého článku existuje položka diskuze, když diskuze i k tématu jsou tímto zablokované? Co ji takhle upravit, rozšířit a zlepšit formulaci a taky hlavně použití...případně místo ní rovnou napsat i kde diskutovat. Chápu, že je dobrá pro netématické diskuze, ale i proto bych ji upravil na třeba: Na wiki se diskutuje pouze k tématu, netématické diskuze patří jinam (?). --Paxan 13. 12. 2011, 18:59 (UTC)