Diskuse k šabloně:Překlady v Letopisech Narnie

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Založení šablony[editovat zdroj]

Tuto šablonu zakládám, protože nikdo neprotestoval na stránce příslušného Wikiprojektu. Ale ten nedostatek odezvy k této šabloně a k {{Definice v seznamu}} mě mrzí. Nemám s takovými šablonami zkušenosti a rád bych se dozvěděl, zda něco dělám špatně. --Pavel Jelínek diskuse příspěvky 30. 11. 2011, 12:34 (UTC)

Šířka infoboxu[editovat zdroj]

Vřelý dík za Tvá vylepšení, JAne. A zejména mě potěšilo, že jsi vyřešil to clearování.

Akorát si říkám, není teď levý sloupec zbytečně široký? Je širší, než nejdelší text v něm, a ten se dá snadno zkrátit na délku ostatních ("Film - anglicky i česky" -> "Film - ang. i česky").

Mimochodem, proč ta střední svislá příčka je pokaždé jinde? Hodně je to vidět na infoboxech " Restimar" až "Rilian". Zřejmě ten box definuje šířku pravého sloupce jako šířka textu v něm plus nějaká rezerva. Nebylo by to hezčí opačně? Že levý sloupec bude šířka textu v něm plus nějaká (menší než teď) rezerva, a v pravém bude to, co zbyde? Přebytečné místo se tím přesune napravo od pravého textu, což bude asi méně rušivé.... --Pavel Jelínek diskuse příspěvky 1. 12. 2011, 05:13 (UTC)

Zkusil jsem to upravit, ale možná by to šlo napsat i efektivněji (problém je, že tabulka nemá pevou hlavičku) JAn 1. 12. 2011, 21:38 (UTC)

Přesun kódu do podšablony[editovat zdroj]

Chtěl bych se zeptat, zda nemám založit podstránku Šablona:Překlady v Letopisech Narnie/řádka, která by obsahovala kód pro jednu řádku tabulky.

Tím pádem, pokud chceme změnit vzhled řádek, změníme to jenom v podstránce "řádka" - protože měnit to v každé řádce zvlášť je dost práce. (Například zde - přidání parametru "width".) --Pavel Jelínek diskuse příspěvky 2. 12. 2011, 04:02 (UTC)