Diskuse k šabloně:Infobox - divadelní hra

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Odstranil jsem ze šablony vkládání hodnoty parametru autor do odkazu, aby šlo použít i více jmen. Tím se tedy ztratil z infoboxu odkaz, ale zůstává snad zachována funkční posloupnost. Pokud by měl autor fungovat jako odkaz, budeme muset najít ještě nějaké jiné řešení. Konkrétním případem, kde jsem na víc autorů narazil, je Obraz Doriana Graye (muzikál). --Bazi (diskuse) 1. 4. 2014, 16:41 (UTC)

Jak budu mít chvilku, zkusím přidat přejímání parametru autor z wikidat, to by pak vyřešilo i automatickou tvorbu odkazů (alespoň těch "modrých").--Shlomo (diskuse) 2. 4. 2014, 07:17 (UTC)
U autora hotovo. Na další parametry si zatím netroufám, protože šablona je někde používána poněkud nestandardním způsobem - poskytuje v příslušné sekci informace o konkrétní inscenaci v článku věnovaném hře jako takové. Bude třeba buď rozdělit takto postižené články na článek o hře a článek o inscenaci (což mi připadá jako vhodné řešení), nebo vytvořit samostatný {{Infobox Inscenace}}. Třetí možnost je doufat, že se podaří všechny "wikidatizované" parametry uhlídat, aby v případě, že se infobox týká konkrétní inscenace, byly všechny vyplněné, nebo aspoň zadané jako prázdné. Osobně moc nevěřím, že by se to dlouhodobě dalo uhlídat, tudíž tuto variantu nedoporučuji...--Shlomo (diskuse) 2. 4. 2014, 12:20 (UTC)