Diskuse:Zákupský zpravodaj

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Významnost[editovat zdroj]

U obdobných městských časopisů je jistě diskutabilní. Nicméně, časopis existuje mnoho let, je řádně registrován a tedy i uváděn v seznamech periodického tisku a to i z fondů Národní knihovny. Smažeme-li jej zde, bude odkaz na něj v seznamu WIKI červený. Čili řešme zároveď, co má právo být ve zdejším seznamu periodického tisku a pokud rozhodmete, že tisk pouze celostátní či krajský a celostátní, pak budeme mazat důsledně veškerý regionální tisk. Buď a nebo. --P.Starý 22:24, 5. 2. 2008 (UTC)

V průběhu hlasování[editovat zdroj]

Heslo nebudu zatím rozšiřovat, počkám na výsledek. Buďto dvě tři věty vložím do hesla Zákupy, nebo toto heslo bez problémů rozšířím na dvojnásobek.--P.Starý 13:20, 30. 4. 2008 (UTC)

Můj dojem, který jsem si zběžně udělal, je takový, že kompromisem by bylo vložení do Zákup - IMHO klidně i víc než dvě tři věty. Chtěl jsem to udělat, ale teď koukám, že se čeká na výsledek hlasování. --Doktory 20:41, 4. 5. 2008 (UTC)

Souhlas se zrušením[editovat zdroj]

Protože na stránku hesla bez ohledu na výsledek hlasování jeden kolega vložil opakovaně šablonu o potřebě sloučení hesla, než heslo takto poškozované, to raději souhlasím s jeho likvidací. Jak vidno, nemá smysl jej rozšiřovat. Podstatné části jsem přepsal do hesla Zákupy. Můžete ihned mazat. --P.Starý 15:14, 9. 5. 2008 (UTC) (Zákupák)

Prosím o prominutí. Nikdo o likvidaci nepíše.
  • JAn Dudík vložil ještě před "nominací" na HoS šalbonu o sloučení
  • P. Starý se vyjadřoval, že se počká na výsledek hlasování (rozuměl jsem tak, že se počká, jestli se bude mazat či ne)
  • Zákupák pak heslo rozšířil a odstranil šablonu. Aniž do diskuse něco napsal.
  • Já jsem tam šablonu vrátil, protože jsem se domníval, že se zde o ní ještě diskutuje. Z HoS jsem vyrozuměl, že většina hlasujících (a to i lidé z tábora "Ponechat") se vyslovila ke sloučení jako k jakémusi kompromisu.
Na závěr Vás prosím, abyste používal jedno jméno. Nejsem Wikipedista profesí, a tak není v mých silách sledovat, kdo pod jakými jmény vystupuje. Pak někdo (jako já) může nabýt dojmu, že diskutuje se dvěma kolegy místo s jedním. Děkuji --Doktory 15:56, 9. 5. 2008 (UTC)