Diskuse:Waymarking

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Může mi sakra někdo říct, proč by tento článek byl nevýznamný?! Pokud jsou administrátoři tak hloupí, že nic jako Geocaching neznají, tak ať sem raději žádné tabulky nedávají. Je to už trapné. Zde se jen ukazuje, jak je na tom ta Wikipedie špatně. Myslím, že by bylo nutné vyměnit snad všechny administrátory, aby alespoň normálně fungovala. Jestliže se mnou souhlasíte, prosím, smažte tento článek. Děkuji.-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Miloshavlicek (diskusepříspěvky)

Nejsem admin. Tu šablonu jsem tam dal opravdu proto, že téma neznám - a proto nemůžu objektivně posoudit jeho významnost. To, že je odkazováno na domovskou stránku waymarkingu a pak na jeden článek na blogu, to mi k posouzení významnosti nestačí. --Vojtech.dostal 31. 7. 2008, 14:20 (UTC)
Posuzovat nemusíte přeci jen uvedenými odkazy, co takhle si to vygooglit (pokud neumíte anglicky, tak bohužel)? Domovská stránka waymarkingu vám nestačí? Copak myslíte, že bude někdo tvořit takovouto propracovanou aplikaci jen aby oblbnul nějakou wikipedii (opět to může být způsobeno neznalostí angličtiny)? A to, že si myslíte, že Knol je blog, tak to mě pobavilo úplně nejvíc - zkuste se, prosím, podívat na článek na české Wikipedii. Než něco uděláte, nejdříve o tom popřemýšlejte. Miloshavlicek
Prosíme, nekrmte internetové trolly. Prosíme, nekrmte internetové trolly. Díky za pochopení. Prosíme, nekrmte internetové trolly.

a taky nebudu --Vojtech.dostal 31. 7. 2008, 15:40 (UTC)

To je ale zase hezká tabulka, jakobych neříkal, že už je to trapny! Primitivovi hold nevysvětlím, že je primitiv... M. Havlíček 31. 7. 2008, 18:20 (UTC)

O encyklopedické významnosti nechci rozhodovat. Článek má ale výrazně zaujatý pohled. Uvádím příklad: "Waymarking není bohužel v našich krajích příliš známá". Prosím autora, aby článek opravil na korektní verzi. IoannesM 31. 7. 2008, 14:25 (UTC)

S vámi narozdíl od wikipedisty Vojtech.dostal souhlasím, pokusím se učinit vše proto, aby tomu tak nebylo. Miloshavlicek