Diskuse:Volejbal na Letních olympijských hrách 2008

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Šablona[editovat zdroj]

Vytvořil jsem svůj první článek, který není sice až tak obsáhlý, ale časem by mohl být rozšířen. Jen je problém se šablonou Překlad. Na stránce je vložena snad správně, dokonce odkazuje na správný článek, ale když na něj kliknu, odkáže mě to na článek o basketbalu, nikoliv o volejbalu. Bohužel nevím, v čem je chyba a jak to opavit. Možná v čísle v šabloně. Zkopíroval jsem ji z jiné stránky a nevím, jaké číslo tam vložit (články v nápovědě jsem si samozřejmě četl, ale nějak jsem to nedohledal). Kdyby byl někdo tak hodný a opravil to, rozhodně to nebude ke škodě. Midi7 11. 7. 2010, 14:02 (UTC)

Krásný den, gratuluji k povedenému prvnímu článku! Onen problém jsem opravil, jednalo se o tzv. číslo revize. Jednoduše řečeno je třeba při překladu kliknout na historii článku, který překládáte, na zdrojové Wikipedii. Potom kliknete na poslední datum a čas na poslední verzi, kterou někdo uložil, tedy např. zde konkrétně v historii článku Volleyball at the 2008 Summer Olympics kliknete na link 14:04, 11 July 2010. Pak se podíváte do adresního řádku ve Vašem prohlížeči a zkopírujete číslo, kterým končí URL, v tomto případě tedy 372904914. Toto číslo pak vložíte do šablony překlad. S přáním pěkného dne a úspěšného dalšího editování --Wespecz 11. 7. 2010, 14:13 (UTC)
Revizi zjistíte jednodušeji prostým kliknutím na Trvalý odkaz vlevo v svislé liště. Potom se zobrazí standartně jako číslo v adrese (viz Wespecz). --Silesianus 11. 7. 2010, 16:40 (UTC)