Diskuse:Unilever

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Zagothal v tématu „Kritika

Mazání kritického obsahu Celý článek působí jako reklama na UNILEVER. Všechny kritické výtky k chování společnosti jsou pravidelně mazány především wikipedistou po Zákupák.89.24.142.80 15. 4. 2014, 11:50 (UTC)

Duplicita věty[editovat zdroj]

V úvodní pasáži je stejná věta o výrobci mýdel v Ústí, jako v závěrečné kapitole zajímavostí. Celá ta kapitolka je nevhodná, navrhuji její smazání --Zákupák 22. 1. 2009, 16:55 (UTC)

Návrh na smazání článku[editovat zdroj]

Wikipedie by mela predevsim poskytovat informace a fakta, nikoli se venovat jejich subjektivnimu hodnoceni. Cely clanek dela prave opak, pouziva fakta a informace a tendencne je vyhodnocuje s naprosto negativistickou "protikorporatni" propagandou. To je vhodne mozna pro novinarske sloupky. Kriticke/pochvalne zminky at uz opravnene ci neopravnene jsou subjektivnim hodnocenim prispivatele a podle meho nazoru nemaji na Wikipedii, co delat, pokud se z ni nema stat nastroj aktivistickeho, politickeho ci ekonomickeho boje. Navrhuji clanek smazat. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 194.60.106.5 (diskuse)

Kritika[editovat zdroj]

Něco z té kritiky by tam patřilo, si myslím. Alespoň toto [1] a [2]. Zagothal (diskuse) 25. 8. 2015, 12:57 (CEST)Odpovědět