Diskuse:Seznam věznic v Česku

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 lety od uživatele Vojtasafr v tématu „Návrh na úpravu článku

Přepracování seznamu[editovat zdroj]

Celý seznam jsem přepracoval. Domnívám se, že Pastorius při jeho tvorbě vycházel z článku Seznam věznic a jejich profilace, který však není úplný (např. chybí Věznice Kynšperk nad Ohří) a obsahuje zjevné věcné chyby (např. Věznice Kuřim v okrese Brno-venkov nazvána jako Věznice Kouřim, což je obec v okrese Kolín). Článek byl publikován 25. 8. 2000 a od té doby nebyl aktualizován. Z těchto důvodů se IMHO nelze ani spoléhat na údaje o profilaci věznice. Při úpravách jsem vycházel z informací na oficiálním webu Vězeňské služby České republiky, který stále doplňován o nové informace. Z výše popsaných důvodů jsem i odstranil původní externí odkaz a nahradil ho jiným. --Radek Bartoš 20:29, 14. 8. 2006 (UTC)

Návrh na úpravu článku[editovat zdroj]

Vzhledem k tomu, že dva typy věznic - s dohledem a dozorem již neexistují, navrhuji přepracování seznamu. -- Tento nepodepsaný komentář přidala uživatelka Chytrolinka94 (diskuse)

@Chytrolinka94: Děkuji Vám, že se snažíte Wikipedii pomoci. Neváhejte v článku provést potřebné změny, a to nejlépe s uvedením zdroje. Noví přispěvatelé jsou vždy vítáni. Pokud máte jakékoli dotazy, neváhejte se zeptat na stránce pro pomoc nováčkům, nebo na mé diskusní stránce. Pokud se mě chcete zeptat jinde, upozorněte mě, prosím, šablonou {{Odpověď}}. Díky. Pěkný den přeje --Vojtasafr (diskuse) 24. 8. 2018, 10:55 (CEST)Odpovědět